Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakim cudem brzydka kobieta uprawiala seks z tyloma ladnymi facetami?

Polecane posty

Gość gość

Nie pytajcie lepiej. to osoba z rodziny meza. baba ma teraz 62 lata, chwali sie jak za mlodu (tak do 30tki) chlopy za nia lataly, ilu to ona nie miala, a na jakich szpilach nie chodzila! "mialam 10 narzecoznych i jeszcze wiecej chlopakow" Jak to mozliwe? widzialam zdjecia tych jej adoratorow z mlodosci, oni byli przystojni!! Jestem w szoku...a ona nie dosc ze nic specjalnego, to jeszcze nos jak u wiedzmy, nadwaga lekka, nieprzyjemny wyraz twarzy, wscibstwo...

Gość gość
Latwa byla,cala tajemnica

Gość gość
No ale niekazda latwa ma tylu? czy moze ja czegos nie wiem>

Gość gość
I co z tego ze latwa? ladni faceci chca uprawiac seks z brzydkimi kobietami?

Gość gość
Dla ciebie brzydka, dla nich atrakcyjna .

Gość gość
W moim przypadku "ładne" dziewczyny tez sie dziwią jak mam takie powodzenie , facetów haha. Tylko, ze ładne sa tylko dla siebie, powodzenia nie maja, o faceta im trudno. Wiec... przyjrzyj sie dokładnie w lusterku swojej twarzy i klatce piersiowej.....

Gość gość
No cóż mój znajomy zawsze powtarzał :smok nie smok dziurę ma!-pewno tak bylo

Gość gość
Jak to jakim cudem? Jak ktoś już napisał, była gościnna w kroku, a wiedza o tym była ogólnodostępna. To, że ona była taka se z wyglądu, to tez nie oznacza, że nie miała w sobie czegoś co przyciągało facetów. Poza tym, z drugiej strony, teściowa może ci ściemniać. Wcale to nie musi być do końca prawda. Połowę z tych gości, to mogli być zwykli koledzy.

Gość gość
Tfu, to nie teściowa, sorry ta baba z rodziny twojego męża miało być.

Gość gość
Pewnie była pewna siebie i miała niewyparzoną gębe, przy okazji swędziało ją to jakiś głupek jeden z drugim sie znalazł. Faceci są leniwi, nie lubią się wysilać. Lubią jak baba sama znajdzie się pod ręką i ich weźmie w obroty i nie chce im sie szukać dalej ani ambitniej.

Gość gość
no i co z tego ze z lekka nadwaga? Hahaha faceci wola kobiety z krągłościami w odpowiednich miejscach np. cycki a nie płaskie wieszaki

Gość gość
Zauważyłam, ze dziewczyny , ktore wydają mi sie dziwne z wyglądu, jakies płaskie, z chłopięca sylwetka lub wielkie jak czołg maja powodzenie... Jak facetom chce sie ruuchac to wszystko przeruuchaja. I lubia nowości, inność....

Gość gość
widziałas pewnie ją na zdjęciach z młodości, mogła nie byc fotogeniczna, mam taką koleżankę, bardzo ładna dziewczyna ale na zdjęciach wygląda brzydko

Gość gość
a nos się 'haczy' z wiekiem, a poza tym kiedyś te grubsze były bardziej atrakcyjne, im bardziej wiejska uroda tym lepiej

Gość gość
Faceci mają inne poczucie piękna. Dla niego fajna laska, może być dla Ciebie szpetną wiedźmą i odwrotnie.

Gość gość
to co nam się podoba, niekoniecznie podoba się facetom i na odwrót....

Gość gość
roochaja z ciekawości

Gość gość
Miala pewno w sobie cos co facetow przyciagalo. Znam nie jedna taka kobiete. Brzydkie to a powodzenie duze.

Gość gość
Dzieje się tak bo niektóre kobiety mają "urok akwizytora". Pchają sie między ludzi. Wtedy to nawet jak jest brzydula albo gruba to tu przybajerzy, tak przykozaczy i facet ćwok pójdzie na to, bo jak jest chętna, jakakolwiek to trzeba brać.

Gość gość
06:45 trafiłaś. Ona się bardzo bardzo pcha między ludzi i jest mega głośna i krzykliwa wiec za młodu pewnie była jeszcze bardziej