Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Znajomi dowiedzieli się ze mam dziewczyne dopiero gdy... została moją żoną!

Polecane posty

Gość gość

Poznałem wstydliwą dziewczynę wychodząc z kościoła po prostu zagadałem no przyznam się do sprawy podchodziłem jak pies do jeża przez ponad 3 miesiące. Powiem wam tak oboje tuż przed 30-tką w tym samym wieku, ustaliśmy wspólnie że weźmiemy ślub bez tych całych oświadczyn i innych głupot niemal od razu wyznaczona była w kościele data ślubu za rok,. Kolejne ustalenie to życie oddzielne przez ten rok czekania, (ja byłem prawiczkiem ona dziewicą) jedynie spotkania to na obiedzie co jakiś czas i u rodziców jej lub moich, chodziło też oto aby nikt się nie dowiedział bo jej było wstyd że ma chłopaka a nigdy nie miała i tak samo ja. Chodziliśmy oczywiście na nauki, świadkowie to rodzeństwo jej i moje byli, a na ślubie tylko najbliższa rodzina, małe wesele bezalkoholowe, bez głupich zabaw typu oczepiny i takie tam. Nawet tak mieliśmy podobnie na fb ze ja miałem 2 zdjęcia a profilowe to miałem obrazek i ona też tak miała. Dopiero dzień po ślubie wrzuciłem masę zdjęć na fb znajomi byli w mega szoku. Ja się ciesze ze nikt się nie dowiedział bo ludzie z którymi się piło imprezowało w czasie studiów na swoje śluby nie zaprosili, mało tego nikt z nich do mnie nawet nie dzwonił, czasami jak coś chcieli to na fb pisali a ja coś chciałem to zwykle ignorowali mnie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować