Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stop wycince drzew

w trosce o drzewa petycja

Polecane posty

Gość gość
up

Gość tauerau noir
Szyszko to chory psychicznie debil p. "polowanie" na hodowlane bażanty ale dzięki Lex Szyszko uporządkuję swoją posesję bez łaski urzędu. Jestem przeciw tej petycji. Niech regulują wycinkę w miastach ale nie na posesjach prywatnych osób. Nie, nie zaleję betonem miejsca po drzewach.

Gość gość
Trzeba bylo za czasów Platformy nie wyprzedawac miejskich parków i skwerów jakims "inwestorom" i "znajomkom". To teraz wycinają na swoim. Ustawa jest dla zwykłych obywateli, by na swoim prywatnym terenie mogli wyciąc bez haraczu do gminy np.drzewo, mogące zwalic się na dom. Ekoterrorysci wyją bezsilnie, bo juz nie dostaną doli za laskawe " przyzwolenie"na wycięcie czegokolwiek. Wziąc się do uczciwej roboty, wyłudzacze!

Gość gość
Popieram, że na mojej działce moje drzewo. Ja go zasadziłem i ja mam prawo robić z nim co zechce. Wara innym urzędasom od moich drzew. Nie popieram żadnej petycji. Ekolodzy niech zaczną myśleć co zrobią z głodującymi wronami bo jest ich coraz więcej. Atakują już zwierzęta, jakieś wściekłe . Patrzeć jak będą rzucać się na ludzi. Może w mieście tego nie widzą? To niech podniosą swoje dupska z foteli i ruszą w teren do starych parków.

Gość gość
Slusznie, czas ruszyc leniwe dupska.

Gość gość
Drzewa w moim ogrodzie są moje, a nie jakiegoś nawiedzonego ekologa :-)

Gość gość
Jakieś stare drzewsko musi wichura połamać. Najlepiej jeszcze jak kogoś zabije to drzewsko, uszkodzą dach albo samochód. Te drzewa tak potrzebne, jak zęby w tyłku :-)