Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panikara1029384756

brak okresu 37 dzień cyklu

Polecane posty

Gość panikara1029384756

Hej wiem że jest już mnóstwo takich tematów ale nie potrafię się w tym momencie ogarnąć i potrzebuje gdzieś to napisać i jakiejś subiektywnej oceny. Denerwuje się strasznie, nie mogę spać, mam jakieś napady gorąca też. Mam 36 dzień cyklu a okresu dalej brak. Jestem nieregularna, okresy wvzesniej zdazaly mi się po 34-36/37 dni ale ostatnio było 29-32. Lecz tym razem chodzi również o brak objawów. Przed planowanym terminem miesiączki nic mnie nie bolało, ani piersi ani brzuch a zawsze mnie bolą. Dopiero od paru dni czuje ból piersi od strony pach i momentami pobolewa mnie podbrzusze. Miałam pary razy wrażenie że okres dostałam, że coś ze mnie leci jednak podpaska czysta. Dodam że uprawialam seks bez zabezpieczenia jakieś 3 dni po ostatnim okresie i 3 dni przed planowanym teraz, kiedy wydawało mi się że jestem nieplodna. Piszę wydawało bo teraz już sama nie wiem. Takto się zabezpieczalismy. Jakoś w 15 dniu cyklu zaobserwowałam plamienie owulacyjne (chyba) które czasami mi się zdarza. Czy jest to możliwe żebym była w ciąży? Strasznie się denerwuje

Gość gość
Przy tak długich cyklach nie ma możliwości żeby zaszła wtedy w ciażęa

Gość Hasxtagi
A co z krwią która się pojawiła w ok 15 dniu cyklu

Gość Panikara1029384756
Up... Okresu dalej brak