Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pęd Sosny

Jadę w środę do NCPP mieszczącego się w Opolu

Polecane posty

Gość Pęd Sosny

na koncert, nawet nie wiem kogo. Co poza Siechnicami - moją rodzinną wioską - warto zwiedzić? :classic_cool:

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Warto zwiedzić muzeum polskiej piosenki które jest najbardziej nowoczesnym muzeum w Polsce oraz muzeum wsi opolskiej muzeum Śląska opolskiego muzeum jeńców wojennych opolski rynek kanał nad młynowką tzw opolska Wenecja aleja gwiazd polskiej piosenki oraz ogród zoologiczny na wyspie Bolko polecam tak jak polecam teatr Kochanowskiego w Opolu oraz teatr lalki i aktora w Opolu teatru eko studio nie polecam

Gość Pęd Sosny
Mój harmonogram na ten miesiąc: :classic_cool: Cierpienie! 15/03/2017 - jakieś koncerty w Opolu Ból d**y. 26/03/2017 - Pola Rise, Wrocław. W****ienie. 22/04/2017 - Katowice. Ja i 2xH. Co sądzicie? :classic_cool:

30 km od Opola jest zamek w mosznej a 10 km od Opola jest jurapark krasiejów ps w Opolu warto wybrać się też do filharmonii opolskiej zobaczyć wieże piastowską oraz most groszowy przy rynku i wiele innych rzeczy więc polecam :)

Gość Pęd Sosny
Miasto Namysłów woj opolskie dziś Zwiedzić po drodze, Opole znam. Nie będę tam pierwszy raz, a trzeci. W zesłym roku byłem na Rysach. https://www.youtube.com/watch?v=UQSGK5UvyiQ znasz? :D PS. Nie macie kompletnie nic ciekawego. :D

Pęd sosny jakie 15 marca w Opolu są koncerty? Może się wybiorę?

Czemu nie mamy nic Ciekawego przecież wymieniłem te rzeczy? Ps Siechnice to nie wioska tylko miasto w województwie dolnośląskim w powiecie Wrocławskim w gminie Siechnice dawniej w gminie święta Katarzyna wiem bo jeździłem do Wrocławia przez Oławe Siechnice radwanice

Gość Pęd Sosny
Zaraz zapytam, czekaj. Przystałem na to trochę bezwolnie. Na pewno jakieś polskie i rockowe.

Gość gość
Pęd sosny wpisz w necie koncerty w Opolu i wejdź na koncertomania

Byłem na koncertomania i 15 marca jest koncert w Opolu rock Time czemu ci się nie podoba jak nie to zapraszam do Namysłowa na coroczny festiwal rockowy czochraj bobra fest on trwa 3 dni polecam fajna zabawa

Gość Pęd Sosny
Mamy sobie wyguglować "rock time" i "jeśli znowu zrobisz mnie w c***a, to los twój dalszy nieciekawie się jawi". :D🖐️

Gość Pęd Sosny
Miasto Namysłów woj opolskie dziś Tak, Rock Time. Nie będę w Namysłowie, bo szkoda mi nowych amortyzatorów, niemniej dziękuję za zaproszenie. :classic_cool:

Gość gość
Czemu amortyzatorów przecież w Namysłowie są dobre drogi oraz równe drogi Namysłów to 16 tysięczne miasto powiatowe ps pociągiem też z Wrocławia bezpośrednio do Namysłowa możesz przyjechać czochraj bobra fest jest w samym centrum miasta na Błoniach nad widawą tuż przy rynku

Gość gość
A słyszałas o piwach z browaru Namysłów?

Gość gość
Jesteś?

Gość Pęd Sosny
Jestę, nie słyszałEM, jednak z koncerniaków - zdecydowanie wybieram browar Amber. Jak Amber Gold. :classic_cool:

Gość gość
To autorze wyszukaj sobie w Google browar Namysłów i poczytaj o nim we Wrocławiu piw z browaru Namysłów jest mnóstwo sam widziałem i zobacz w Google jakie mamy piwa ps Namysłów jest 60 km (godzinę drogi) od Wrocławia ps jesteś z tych Siechnic koło świętej Katarzyny?

Gość gość
Co sądzisz o piwach z browaru Namysłów? Wyszukałeś sobie w Google?

Gość Pęd Sosny
Nie muszę googlować, bowiem sprawdzałem już na sobie ten browar. Piłem Pszeniczne, piłem Zamkowe, piłem Namysłów Białe, piłem Złotego Denara. Niczym się nie wyróżniają na tle innych, zalegających półki w marketach "piw".

Gość gość
Ale z 12:34 pisałeś że nie słyszałeś o piwach z browaru Namysłów a kojarzysz taki festiwal w opolu jak drum fest?

Możesz sobie w Google wyszukaj drum fest

Gość Pęd Sosny
Nie kojarzę. Pewnie dlatego, że brakuje w tym festiwalu basu. :classic_cool: Solo na pałeczkach niespecjalnie wpada w ucho, nieszczególnie jest ciekawe. :D Jest tylko tłem, poza ww. gatunkiem muzycznym. :D

Gość gość
Pęd sosny drum fest to fajny festiwal w opolu wpisz sobie w Google drum fest i poczytaj o tym festiwalu to zmienisz o nim zdanie

Gość gość
Wyszukaj sobie w Google drum fest to zmienisz zdanie