Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawygość

Mężczyźni co myślicie o dziewczynach dodających zdjęcia z gołą dupa i cyckami

Polecane posty

Gość Ciekawygość

Zapraszam do dyskusji, ciekawa jestem co mężczyźni myślą o kobietach które w swojej galerii posiadają zdjęcia z głębokim dekoltem i nierzadko z wypieta du.pa Dla mnie jest to żałosne i totalny brak szacunku do siebie

Gość Ciekawygość
Chyba nikt nie chciałby mieć partnerki, której d**e widziało pół swiata. A na instagramie to norma

Gość gość
Staram sie niz uzywac wulgaryzmow wiec powiem tylko, ze jako porzadny mezczyzna interesuje sie porzadnymi kobietami a takie kobiety nie sa porzadne. Z innej strony potem takie kobiety narzekaja, ze my mezczyzni traktujemy je przedmiotowo.

Gość prawictwo pospolite 114
ja nie lubie katolickiej obłudy.. Wiesz na czym ona polega? Wezmy taką cichodajkę katolicką . .T utaj grzecznie chodzi do koscioła, a a po kątach ma 10 koelsi na boku .. Oczywiscie udaje przed innymi dziewicę.. Więc staram się nie oceniać zbyt szybko Dla mnie fakt , że ktos dodaje zdjęcia o jakich pisałaś niewiele znaczy..

w USA fakt ze dziewczyna chodzi z cyckami na wierzchu świadczy o jej uprzywilejowanej pozycji.. Co wolno wojewodzie nie wolno tobie smrodzie.. Tak jak noszenie krawata.. Zwykly robol nie nosi krawata.. Tylko biznesmeni a tam zwykla szara gruba swinia spozywająca kebaby nie chodzi z cycckami na wierzchu tylko samice alfa Takie są prawa rynku

cycki na wierzchu swiadczą o wyższej pozycji w stadzie , w hierarchii.. I ludzie to rozumieją

Dlatego szare myszki rodzą się szare i umierają szare

Gość gość
co można myśleć? jak ładna to przelecieć i do domu wrócić

Gość gość
taka przasna Marycha z Pcimia