Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kochać znaczy całe serce swoje dac bo miłość

Polecane posty

Gość gość

to skarb,każdy chce zrozumieć czym naprawdę jest miłość, jeśli kochasz to zrób coś z tym:)

Gość gość
z tym czym?

Gość gość
wzajemnie :)

Gość gość
Gdybyś mnie naprawdę kochał Tomek, tak jak ja od wielu lat skrycie kocham Ciebie, gdybyś chciał mnie, gdybyś był ze mną szczery, gdybyś był dla mnie dobry i był mi wierny, to zrobiłabym dla Ciebie (poza paroma wyjątkami) wszystko. E.

Gość gość
Wypraszam sobie podszywanie ty durna istoto Nie siej zamętu bo pożałujesz.

Gość gość
nie zawsze miłość można zrealizować...nawet jeśli jest ona wielka i piękna, nie zawsze bo wartości jeszcze wyższe zwyciężają...

Gość gość
DO 16-58 NIE zgadazam się. Wartości to dobrze , ale zawsze bym wybrał miłość.

Gość gość
A ja się z Tobą nie zgadzam. Mąż, ojciec rodziny nie może dla kochanki, którą niby kocha, zniszczyć życie wszystkim. Ksiądz nie może porzucić kapłaństwa, bo jakaś baba chce. Opór serca uruchom jeszcze rozum!

Gość gość
jw :(

Gość gość
Do 17-05 bardzo dobrze , że masz takie zasady. Niestety , gdybym wiedział , że Ona mnie kocha, jeszcze dziś bym porozmawiał z żoną , że kocham inną i że...

Gość gość
kocham całym sercem i zrobię wszystko by mi zaufała i czuła się jak księżniczka

Gość gość
oj, żonkosiu, w chociaż w tym Wielkim Poście, nawróć się.

Gość gość
16:58 I ja to rozumiem. Decyzja należy teraz już tylko do Niego. Ja nie będę się narzucać z moimi uczuciami. Jeżeli miałby jakieś wątpliwości, musi w sobie podjąć decyzję, co jest dla niego w życiu najważniejsze i jak chce żyć. Ja dla niego mogłabym (choć, nie powiem, z bólem serca) zmienić coś w moim życiu. Ale coś za coś. I tak nie jestem teraz w pełni szczęśliwa.A mogłabym być dzięki niemu choć trochę szczęśliwsza.Nie wiem jak to jest u niego. E.

Gość gość
Edyta, ile masz lat? 17? Twój Tomek, jakby Cię kochał, to by pod Twoimi drzwiami spał, gdyby Cię kochał, to by się odzywał, to by chciał wiedzieć, co u Ciebie. A tak, Ty trujesz się bezsensowną miłością, a szanse na inną miłość, przechodzą Ci koło nosa.

Gość gość
Do 17-20 nie potrafię, przykre, ale nie potrafię nie myśleć i nie marzyć , to jest w moim sercu.

Gość gość
17:24 a co na to Twoja żona? zgadza się?

Gość gość
do 17-27 kiedyś powiedziałem , że kocham inną. Generalnie dogadujemy się, tylko coś mi odbiło, nie wiem po co? nie wiem ile to jeszcze potrwa?

Gość gość
biedna i zarazem dzielna kobieta, ja bym już z takim kimś, jak ty nie mieszkała. Jeśli to małżeństwo kościelne i są dzieci, to ogromna tragedia.

Gość gość
nie rób nic, co by było nieszczęściem dla dzieci...

Gość gość
17:24 Ja też, pomimo że go kocham, nie zabiegałam o kontakt, nie pytałam co u niego, bo cały czas był z inną. Wolałam odciąć się całkowicie, zapomnieć, żeby o nim nie myśleć. Jeśli mnie nie chce, to nie. Nie musimy wcale być ze sobą. Nic na siłę. Mówię: nie narzucam się. To od niego zależy. Jeśli mnie chce i udowodni mi, że warto mu zaufać to zrobię, co trzeba. Ale też jak mnie oszuka, nie będę miała litości.

Gość gość
17:34 a ta inna wie o tym że ją kochasz?

"Twój Tomek, jakby Cię kochał, to by pod Twoimi drzwiami spał, gdyby Cię kochał, to by się odzywał, to by chciał wiedzieć, co u Ciebie"- o tóż to, gdyby kochał? a jeśli chce wiedzieć co u ciebie to opłac****eski, które mu doniosą:)

Gość gość
KB

Gość gośćzielonooka E
Czym jest miłość? Już nie wiem. Tyle razy płakałam przez miłość ludzką, że już nie wiem czym ta miłość jest. Natomiast wiem, że całą sobą kocham Boga i tylko dla Niego żyję. Gdybym miała żyć tylko dla człowieka, pewnego razu popełniłabym samobójstwo. Weźcie się ludzie w garść! Nie umiecie być wierni, ślubujecie miłość a potem zajmujecie się innymi kobietami, mężczyznami, "przydrożną babą", nie ma w was stałości i dozgonności, więc co wy jesteście warci? Zauroczeń w życiu może być 30, 50, 80 ALE MIŁOŚĆ JEST TYLKO JEDNA. A kto nie potrafi być wierny swojej miłości całe życie, jest nie wart tego życia. Za czasem powstaje w człowieku taki głód tej dobrej miłości, że się zapija lub wkracza na inne ścieżki nałogowe. A niby skąd to wszystko? z niespełnienia, z braku lojalnej, PRAWDZIWEJ MIŁOŚCI!!! Nauczcie się być wierni, potem bierzcie się za kochanie!!!

Gość gośćzielonooka E
Mówić komuś, że się go kocha... a potem z innymi babami mieć tak słodkie relacje, że tej niby kochanej serce pęka, bo ona takich nie doświadczyła. Idźcie wszyscy w jasną cholerę!!!!!!!!!!

Gość gość
Bravo Ty!!! E. czemuś taka zraniona?

Gość gośćzielonooka E
ano jedni są bardziej spełnieni, drudzy mniej albo wcale...

Gość gość
dziś milosc?Na kafe?:D

Gość gość
o kto mówi o miłości w tym bagnie kafeteryjnym, to była miłość realna