Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kochać znaczy całe serce swoje dac bo miłość

Polecane posty

Gość gość
17:24 19:18 Macie w 100% rację. I jestem na to przygotowana, że zostanę przez niego odrzucona. Ba! Że nawet nigdy nie powiem mu, co do niego czuję i na tym się to wszystko skończy i wszystko zostanie po staremu. Mam swoje życie i dla niego też musiałabym wiele w nim zmienić. Nie będzie to dla mnie dramat jak mnie odrzuci, bo zamiast kilku osób przynajmniej pocierpi tylko jedna -Ja. Oszczędzę tym samym cierpień innym i to mnie podniesie na duchu. Wiem, że to dla innej starał się, bo ją kochał. A mną gardził. Tak to odczułam po jego zachowaniu. Mam łzy w oczach jak to sobie przypominam. :( Ale mimo wszystko ma u mnie nadal szansę udowodnić, że się zmienił. Tylko dlatego, że go wciąż jeszcze kocham. Ale żeby się o tym dowiedzieć co tu napisałam, musiałby przeglądać kafe, bo otwarcie milczę jak grób i tak już zostanie. E.

Gość gość
do 17-41 cóż tak to jest, nie potrafiłem ukrywać to długo , że kocham inną, żona widziała , że coś się dzieje, cały czas dopytywała się co jest grane, no i w końcu nie wytrzymałem powiedziałem prawdę. Trudno, wiem że zrobiłem źle , ale nie umiem coś ukrywać przed żoną( nie miałem romansu )

Gość gość
do 17-58 tak wyznałem uczucia.

Gość gość
a ty jesteś wierzący?

Gość gość
do 18-43 a jaka to różnica? nie rozumiem serio.