Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale mi szkoda tego psiaka co pogryzł bachora

Polecane posty

Gość gość

tyle stresu co to zwierze teraz ma i mieć będzie przez jakiegoś gówniaka :( Mam nadzieje że znajdzie nowy kochający dom z dala od bachorów.

Gość gość
plody ludzkie to zakała

Gość gość
po huja toto płodzić i utrzymywać

Gość gość
a co się stało? Pies zaraził się wścieklizną od tego dzieciaka? Biedny pies ☹☹☹

Gość gość
Pies nie rodzi sie agresywny, na takiego jest wychowywany, ewentualnie jeśli mu coś zagraża. Tego właściciela powinni uśpić.

Gość gość
Mi też żal, bo widać było po filmikach że pies bardzo spokojny i ułożony. Tym bardziej ze od małego dorastali obok siebie i pies go znał jak swojego. Ale coś/ktoś go musiało doprowadzić do tego, że zrobił podkop i rzucił sie na niego. Możliwe ze dzieciak go drażnił i to solidnie. To też nie do końca wina dziecka, tylko rodziców, że nie nauczyli i nie przypilnowali.

Gość gość
tu trza leczyć i tych co piszą i ...... i psa tyż

Gość gość
panstwo chce zamykac pedofilow i truc ich tzw lekami, a ludzi zagrażających nawet życiu swą głupotą lekceważy

Gość gość
Bachory są znane z tego że traktują zwierzęta jak zabawki nic dziwnego że pies sie wkur/wił

Gość gość
od 12 lat pracuję w dużym azylu dla zwierzat i proszę mi wierzyć pies sam z siebie NIGDY,ŻADEN nie jest agresywny,najczęściej atakuje gdy ktoś go drażni,czegoś się boi ,lub dla zdobycia pożywienia. Tutaj najpewniej dziecko psa drażniło,do tego pies siedział w kojcu najprawdopodobniej bez spacerów i jest efekt. Jakos nie bardzo mi żal ego dziecka,tyle zwierząt ile do nas trafia zmaltretowanych przez dzieci to nikt nie jest sobie w stanie wyobrazic.

Gość gość
hej ludziska ,szukam ludzkiej przytulanki dla moich piesków,są to dwa bullteriery samce i jeden mieszaniec wilczarza irlandzkiego-suka. może być bękart,wiek od 1 mc do 4 lat. moje psy tak bardzo mnie proszą o dzidziusia,a skoby (samiec) ma wkrótce urodziny,tak bardzo chciałbym spełnic jego marzenie.

Gość gość
dokladnie. pies byl pewnie nie wybiegany porzadnie i olewane jego potrzeby bliskosci bo go puszczali pewnie tylko na podworku zeby sobie sam pobiegal. albo tez suka w okolicy miala cieczke, to tez by zrobil podkop. ale bez przyczyny pies nie atakuje. dzieci powinny byc uczone pewnych rzeczy. a ja obserwuje ze od malego dzieci nie szanuja zwierzat..

Gość gość
wiem że media tego nie puszcza jak było w przypadku zagryzionego kubusia ale na stówe dziecko drażniło psa,tak samo jak z tym Kubusiem,wielki lament bo psy zagryzły,a po roku okazało się że chłopiec sam tam poszedł i furtke otworzył ciekawy piesków,potem udał sie na plac zabaw,psy jeszcze spokojne za im a on z hustawki śturał do nich patykiem.sprawa wyszła po roku,media milczą ,dziecko nie żyje,psy uśpione.

Gość gość
No kurde możliwe że dzieciak drażnił psa, ale jak można mówić, że nie szkoda małego ? Normalni nie jesteście, sorry :O Mi jest szkoda obu stworzonek, winni dorośli opiekunowie. Ich też mi szkoda, bo pewnie przeżywaja okropne chwile, a na bank nikt nie chciał tej tragedii.

Gość gość
k***a mać znowu złe psy a dzieci cacy,mam ochote na każdy spacer brać transparent z napisem "mój pies nie lubi dzieci" Mam pięknego psa kundelka,jest naprawde wyjątkowej urody,w poprzednim życiu zaznał dużo cierpienia bo był maskotką dla trójki bachorów,odebrany interwencyjnie przez TOZ. Mimo wielu szkoleń nie udało się psa nauczyć że dzieci nie są be,nadal rwie się i skacze gdy biegną lub piszcza. A taka jedna flądra z drugą mamuśką idzie z trójkarozbestwionych bachorów ,zapatrzone w telefony,palą szlugi, a bachor podbiega i jeb z góry na łeb mojego psa łape kładzie,potem wielki lament bo pies capnął jej bachorka,To go pilnuj k***a i ucz że do obcych psów sie nie podchodzi,albo chociaż naucz jak głaskać a nie z góry po głowie!

Gość gość
gość dziś hej ludziska ,szukam ludzkiej przytulanki dla moich piesków,są to dwa bullteriery samce i jeden mieszaniec wilczarza irlandzkiego-suka. może być bękart,wiek od 1 mc do 4 lat. moje psy tak bardzo mnie proszą o dzidziusia,a skoby (samiec) ma wkrótce urodziny,tak bardzo chciałbym spełnic jego marzenie. x dobre to haha,zrobię taki mem i powrzucam na fejsa na grupy dla krów rozpłodowych

Gość gość
Piszesz, że niemożliwe ze 6 letni dzieciak drażnił psa?! W jakim świeci ty żyjesz, wiesz jakie z niektóre dzieci są sadyści? Jakiś czas temu na innym forum babka pisała o 3 latku znajomej, który kopał psa, szarpał za uszy, a matka i włascicielka nawet mu uwagi nie zwracała, twierdząc ze dziecko nie rozumie w tym wieku co jest dobre a co złe. A co gorsza pies nawet nie mógł sie bronić, bo podobno był juz taki stary i schorowany. Oczywiście wina dorosłego, ale mały sadysta rośnie i jak będzie mieć 6 lat to może i zatłuc psa na śmierć, bo przeciez mama pozwalała. Nie wiem jak było tu, ale nie wierzę że nagle po tylu latach, psu odbiło zrobił wykop i rzucił sie bez powodu na dziecko które znał od zawsze.

Gość gość
ludzie to najgorsza rasa,nie powinni się rozmnażać w ogóle,jak widzę maciore w ciaży to mam ochotę rozj***c jej bebech. Gdyby kary za bachory były takie jak za zwierzęta 3/4 waszych słodkich kruszynek dostałoby w łeb łopatą albo zostało otrute cukierkiem z wkładką. prawda jest taka ze bardzo dużo ludzi nieznosi bachorów tylko nikt tego głośno nie mówi.

Gość gość
Mam nadzieję że i was k***y kiedys kundel pogryzie. Najlepiej po gębie całej

Gość gość
21:48 a wiesz jak to jest z takimi życzeniami? że wracają z potrójną siłą do tego kto je wypowiedział :)

Gość gość
Ja bym takiego kundla skopal jak k***e na śmierć, albo wziął innego psa silniejszego żeby go zagryzl

Gość gość
21.45 zgadza się,najbardziej widać to na anonimowych forach, wiadomo ze nikt na fejście czy twicie nie napiszę że bachorów nienawidzi bo by go zjedli i straciłby konto,tak jak w wypadku strony na fb "nienawidzę dzieci" była i się zmyła chociaż nie było na niej wulgaryzmów,po prostu zleciało sie stado rozpłodowych krów i zgłaszały do upadłego,bo przecież nie wolno mieć innego zdania trzeba kochać te oślizgłe potwory bo to jedyna poprawna opcja

Gość gość
Jak bronicie p**********o psa to do was wróci nie do mnie, mnie ugryzl pies moj wlasny bez powodu dlatego że ktos sie ze mna klocil. Do was to k***y wroci nronicie kundka, dostaniecie to samo i zobaczymy co będzie gadac jeden z drugim debil.

Gość gość
21:55 twój własny pies cię użarł, ale nie bez powodu tylko dlatego ze jesteś wrednym złym człowiekiem. Zwierzęta wyczuwają takie zakały :D a teraz szczekaj sobie dalej i tak nic nie zwojujesz tylko żółć cie zalewa wariatko :D

Gość gość
Jak bylem dzieckiem to tez sie na mnie rzucil pies przywiazany do budy, nie draznilem go, po prostu kundel byl jevniety, przechodzilem obok a on mnie wciagnal w wykopany dol, skakal po mnie i drapal pazurami, mialem farta ze nie potrafił kodzystac z zębów, i nie robil tego ze szczęścia, zaatakowal mnie

Gość gość
Ja b lubię zwierzeta, ale to nieprawda ze pies nie moze zaatakowac bez powodu... Na youtube był filmik na którym jamnik zaatakował dziecko które jechało rowerem, i to dopiero kiedy sie przewróciło, zaczał je gryzc po twarzy, najlepiej ze wtedy doskoczył kot, który znal to dziecko, i zaczał bronic, podrapal psa, i ten uciekł.. Mnie kiedys w stajni jeden pies zaatakował bo weszłam szybko do pomieszczenia w którym przebywał, i sie wystraszył. Chwycil mnie za rekę i i nie chciał puscic, ciągnał i ledwo stałam na nogach, na szczęscie ktos sie pojawil o go odciągnał... cholernie to byl głupi pies, chyba po jakis przejsciach, ale przede mna tez zaatakował inna dziewczyne, która nawet jak przychodził ato zawsze mu dawała cos do jedzenia... Psy niestety sa strasznie głupie w większosci.. Pies moze zaatakowac jak sie np. wystraszy, zobaczy cos niezwykłego, np. czlowieka na wózku, sa tez zwierzęta co maja wiecej agresji, z chorobami psychicznymi, itp

Gość gość
21:57 Wrednym zlym człowiekiem? Caly czas sie do mnie lasi, nigdy go nie uderzylem, a bronil matke ktora go n*******la i w tym wypadku tez sprowokowala klotnie. No rzeczywiście niewinne mądre zwierze hahah.

Gość gość
Wy jesteście wrednymi debilami i zlymi ludzmi ze wolicie jakiegos zasranego pchlarza, od dziecka, istoty ludzkiej. Zal mi was przyjeby

Gość gość
:22:13 a czemu jedną istotę stawiasz nad drugą? zwierze tez czuje i ma uczucia, a są i takie dzieci że sadyści i uważaj lepiej żeby na twojej drodze oni się nie pojawili, bo wtedy bedziesz wołać swojego pasa o pomoc, marny człowieczku

Gość gość
Człowiek ma dusze kundel nie, koniec i basta.