Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bankomat wypłacił pieniądze po moim odejściu!

Polecane posty

Gość gość

Mam problem, ostatnio wypłacałem w piątek gotówkę- 1000 zł, bankomat jednak mi wydał tylko kartę, gotówki nie. Na drugi dzień poszedłem do innego bankomatu, ale okazało się, ze mam puste konto! Sprawdziłem przez internet- pieniądze zostały wypłacone dnia poprzedniego! Z tego by wynikało, że po moim odejściu bankomat kasę wypłacił i ktoś sobie ją zabrał! Jak odzyskac stracone pieniądze? Czy bank, do którego nalezy wadliwy bankomat musi je zwracać?

Gość gość
nie ma takiego banku ktory by ci zwrocil juz raz wyplacone pieniadze niewazne kto je pobral, jestes tysiaka w plecy, przykre

Gość gość
Jest tylko jedna możliwość. Kamery :) są zarówno wokół bankomatu, jak i w samym bankomacie. Na jakieś musi być widoczna klawiatura i wypustka na banknoty. Wystarczy monitoring sprawdzić i bedzie widać czy wziołąeś kasę czy nie. Masz wydruk, godzinę date wszystko idzie sprawdzić. Ja bym 1000 nie odpuściła.

Gość gość
Wydruku nie mam, ale na kamerach jak najbardziej można sprawdzić, tylko gdzie sie zgłosić, by ten monitoring sprawdzili- do tego banku, do którego bankomat należy?

Gość gość
Akurat muszę zrobić wszystko, by te pieniądze odzyskać, ponieważ nawet na życie nie będę miał, pokój muszę opłacić, jedzenie kupić. To niemal cała moja wypłata.

Gość gość
Tak do tego banku od którego był bankomat. Wyrduku nie masz, ale masz godzinę transakcji i datę, więc nie trzeba będzie długo szukać.

Gość gość
i sam bankomat zaebał kase nie mów!!

Gość gość
Tak, na koncie w internecie wszystko jest napisane- o której i ile wybrano. Mam nadzieję, ze uda mi sie to szybko załatwić.

Gość gość
No oby ci się udało wygrać z bankowym systemem.

Gość gość
czy to czasem nie city handlowy? bo jak sie loguje na konto to mnie ostrzegaja ze sa problemy z wyplata gotowki

Gość gość
Nie, to bankomat banku PKO

Gość gość
jak pko to pewnie zarekwirowali na 500+

Gość gość
Bank oleje cię ciepłym moczem. Możesz tylko zgłosić sprawę na policji - w końcu pieniędzy bankomat nie wypłacił, a z konta zniknęły. Przy takim nagłośnieniu sprawy, masz minimalną szansę na odzyskanie tej kasy. Wszystko zależy też od nagrania monitoringu. Jeżeli bank wykaże, że winne jest twoje zaniedbanie, to kasy nie zobaczysz. W każdym razie, na odzyskanie tych pieniędzy w najbliższym czasie, szans nie masz żadnych.

Gość gość
Poza tym, jak wypłacałeś kasę w piątek, a dopiero teraz to zgłaszasz, to jest to co najmniej dziwne. Zgłoś reklamację NATYCHMIAST, a na policję idź jutro z rana.

Gość gość
W piątek wieczorem, cały czas czekałem, że może to jakaś pomyłka na koncie i pieniądze wrócą, bo w końcu trochę postałem przy tym bankomacie i nic nie wyszło. Więc to nie jest tak, ze natychmiast odszedłem. Za mną był człowiek, nie chciałem dłużej przeciągać.

Gość gość
Ale jeżeli one się gdzies w środku zacięły w bankomacie, to na pewno do poniedziałku się to wyjaśni, nie chciałem afery tak szybko robić, dlatego nie zgłosiłem

Gość gość
Gorzej, jak wyszły z bankomatu, gdy ja odszedłem, wtedy je ktoś z pewnością zabrał

Gość gość
Nikt nie musial zabrac mogl ja wciagnac fo srodka bo mialem tak z 20 zl wiec olalem. Trzeba zgłosić do banku