Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowoczesna nie lewacy

Czy mogę podać do sądu za nazwanie mnie lewakiem?

Polecane posty

Należę do Nowoczesnej.pl czyli można powiedzieć, że jestem osobą publiczną bo działam w partii. Lewakiem nie jestem a nawet jestem przeciwny lewakom. Lewacy są w Platformie Obywatelskiej a ja właśnie w ramach sprzeciwu wobec lewaków wystąpiłem z Platformy i przeniosłem się do Nowoczesnej a mimo to zostałem nazwany lewakiem i zastanawiam się czy nie oddać sprawy do sądu.

Dodam, że nie tylko ja nie lubię lewaków i dlatego wielu moich kolegów z Platformy też przeniosło się do Nowoczesnej. Kto został w Platformie ten lewak. Kto zdążył się przenieść już nie lewak.

Gość gość
Raczej nie, to nie jest obraźliwe.

Gość gość
Kto jest lewakiem, a kto prawakiem, do bardzo trudne pytanie. Teraz PiS jest bardziej lewicowy niż PO. Kiedyś to można było dzielić w ten sposób partie, ale teraz to bez sensu.

Gość gość prawda w oczy
Jestes lewakiem skoro byles tyle lat w Plajtformie. Ty i twoi kolesie uciekliscie z idacej na dno plajtformy nie dlatego, ze nagle przestaliscie byc lewakami tylko dlatego, ze szczury pierwsze uciekaja z tonacego statku. Smieszy mnie jak polowa PO nagle przeniosla sie do Nowouczesanej :D Przypomina mi to czasy, gdy rozwoazano PZPR i byle aparatczyki komunistyczne nagle zaczeli masowo udawac solidarnosciowcow :D :D :D Petru jest lewakiem. Jesli nalezysz do partii Petru to takze musisz byc lewakiem. Powiem ci teraz, lewaku, dlaczego wstydzisz sie okreslenia lewak. Zauwaz, ze zaden prawicowiec nie wstydzi sie okreslenia prawak. Wrecz przeciwnie, jest dumny bo za prawakiem stoja normalne prawicowe idee, a za lewakiem stoja takie lewicowe i glupie idee jak: - wpuszczanie imigantow; - przymykanie oczu na islamskie zamachy, gwal/ty, rozboje, molestowania; - wyplacanie islamskiej dziczy wiekszych zasilkow niz bialym osobom bezrobotnym; - dazenie do wprowadzenia do szkol przymusowym lekscji gender i uczenie dzieci seksu pedalsko-lesbowego; - legalizacja kolejnych absurdalnych orientacji i plci typu trans, zoo, pedo; - pelna legalizacja aborci i eutanazji na zyczenie; - calkowita uleglosc wobec Niemiec i Merkel; - wiele jeszcze innych lewackich postulatow ktorych wymienienie zajelo by czas do jutra :D Jak zatem widzisz jestes nie tylko lewakiem aleee i szczurem uciekajacym z partii do partii

Gość Błahahahahahahaha
Hahahahahahahaha pomocy na forum szukają hahahahaha a potem w Polsce jest jak jest .

Gość gość prawda w oczy
6:26 a czego sie spodziewalas po lewaku? Chyba nie madrosci i blysniecia rozumem? Glupi lewak jest po prostu glupi i nalezy byc przygotowanym na glupie dzialanie z jego strony. Proste.

Gość gość
nie zasmiecaj internetu lewaku ! Precz z lewakami z nowoczesnej i po! Nikt was nie lubi w Polsce! Nikt was tu nie chce!

Gość gość
Nowoczesna to te same glaby i kretyni co w po tylko pod inna nazwa

Gość gość
Wydaje mi sie ze najpierw trzeba zrozumiec definicje pojecia" lewak". Dla mnie lewakiem jest osoba ktora np.zakloca obrady sejmu poniewaz nie potrafi niczego zmieniac innym systemem niz burda .Dla mnie lewakiem jest osoba ktora "broni" kobiet ,ktorym sie nic nie stalo bo zadna ustawa nie weszla w zycie, ale "broni" tych kobiet tak ze podjudza je by chodzily w marszach ktore nie maja sensu bo przeciez zadna usta nie weszla w zycie ktora by narazala je na hanbe.lewakiem jest osoba ktora zle mowi I moim kraju, smieje sie z tego ze w paramencie UE jestesmy na dywaniku tlumaczac sie krajom w ktorych kobiety na ulicach sa obmacywane,gwalcpne, no tak....takim krajom Polska sie tlumaczy ze u nas kobiety sa wazne, bezpieczne. Dla mnie lewakiem jest tez osoba ktora chodzi w marszach krzyczac ze u nas nie ma demokcjacji.lewakiem jest tez osoba ktora popiera Pana ktory ma haniebne pochodzenie, jego dziadek walczyl u boku Niemca jeszcze niedawno, klamal ze mlodzi Polacy nie beda musieli emigrowac,a nastepnie sam emigrowal.lewakiem jest tez osoba ktora nasmiewa sie z osob ktore maja wartosci moralne, ktore zakladaja rodziny , wspieraja nasz Polski handel I kupujac nasze produkty, w niedziele spwdzaja czas z rodzina, min..idac do Kosciola a nastepnie odwiedzajac rodzicow, lub idac na spacery.....lewakiem jest tez osoba ktora popiera wpuszczanie muslimow, popiera to co niemiec nam nakazuje.Polacy _ Lewacy.....to nie Polacy, tylke "Uniacy."....bo jak nazwac zwolennika Unii zamiast swojego kraju?

Gość gość
Szlag mnie trafia jak komentuja ostatnia akcje z Brakseli, smieja sie ze Tusk zaoral Kaczora 27:1 .....no mega smieszne ,rzeczywiscie zaorala nas po 1 Makrela ktora po latach lizodupstwa PO nie moze zrozumiec ze teraz u nas zachodza fobre zmiany, wiec chce je zatrzymac, bo sama jest mistrzynia polityki zagranicznej I sciagnela do EU zagrozenie w postaci arabusow , najwieksze zagrozenie od 1939 roku...to jeszcze nic ona twierdzi ze to nas wszystkich problem.nooooo a wiec tak 1:27 za 27 lat bedziemy jedynym bezpiecznym krajem w Europie.

Gość gość
Szlag mnie trafia jak lewacy komentuja ostatnia akcje z Brakseli, smieja sie ze Tusk zaoral Kaczora 27:1 .....no mega smieszne ,rzeczywiscie zaorala nas po 1 Makrela ktora po latach lizodupstwa PO nie moze zrozumiec ze teraz u nas zachodza fobre zmiany, wiec chce je zatrzymac, bo sama jest mistrzynia polityki zagranicznej I sciagnela do EU zagrozenie w postaci arabusow , najwieksze zagrozenie od 1939 roku...to jeszcze nic ona twierdzi ze to nas wszystkich problem.nooooo a wiec tak 1:27 za 27 lat bedziemy jedynym bezpiecznym krajem w Europie.

Gość gość
Lewaki zdychać macie nasrane we łbach...

Gość gość
Na tym forum wyraźnie kwiczą pisuary. Tylko to wam pozostało. Polska z UE nie wyjdzie bez referendum, którego wynik każdy zna.

Gość gość
czekam na referendum i czekam na to jak większość Polaków pokaże co jest dla nich ważne....kasą z UE nie ma się co przejmować obecnie jest przeznaczana na arabusów...o tu masz swoich idoli zobacz o czym dyskutują https://www.youtube.com/watch?v=aiQHdSclg9I

Gość gość
Unia to trup ktory sie wali. Nawet w radio dywagowali ze kadencja Tuska moze byc ostatnia kadencja w uni. Mowiono tez nad powrotem Nimiec do marki. Jesli takie dywagacje tocza sie oficjalnie w radiu to znak ze koniec unii jest szybszy niz nam sie zdaje :)

Gość gość
Nowoczesna i PO to nie sa lewacy tylko liberalowie. Nie uzywajcie slow ktorych nie znacie znaczenia...

Gość gość
Ile razy już mnie ktos nazywał lewaczką za to, że nie miałam ściśle i bezmyslnie prawicowych poglądów :o Wystarczy napisać że chłopcy powinni po sobie sprzątać i już jesteś lewaczka / lewakiem i wrogiem Kościoła Katolickiego.

Gość gość
Liberalowie? :D :D Tepaku lewacki, zarowno plajtformie jak i nowouczesanej, ktora jest plajtforma-bis, do liberalow jest dalej niz stad na ksiezyc :D :D Jestescie tepymi lewakami, w dodaku sponsorowanymi ze zrodel niemieckich, jestescie zdrajcami i sprzedawczykami, jestescie goownojadami - jak okreslal Lenin takich ludzi.

Gość gość
Debilu skonczony szkoda tracic czas na takiego pajaca ale ci odpisze. Tak, PO i Nowoczesna to liberalowie, doucz sie poczytaj a nie uzywaj slow ktore u kogos madrzejszego uslyszales a teraz powtarzasz nie znajac ich znaczenia. A co do mnie to mam bardzo prawicowe poglady a w wyborach glosowalem na Donalda Trumpa I Republikanow.

Gość gość
@ gość dziś Ile razy już mnie ktos nazywał lewaczką za to, że nie miałam ściśle i bezmyslnie prawicowych poglądów :O Wystarczy napisać że chłopcy powinni po sobie sprzątać i już jesteś lewaczka / lewakiem i wrogiem Kościoła Katolickiego. x To zależy o jakim sprzątaniu pieszesz. Jak np. popierasz przyjmowanie imigrantów i domagasz się aby arabscy chłopcy posprzątali po sobie po zbiorowym gwałcie, a nie tak po prostu porzucali ciało zgwałconej i zamordowanej dziewczyny wprost na ulicy, to faktycznie możesz zostać posądzona o bycie lewaczką. Ja bym dodał - tępą lewaczką. Jeśli natomiast posprzątanie po sobie chłopców ma dotyczyć lekcji gender takich jak ta w przedszkolu na Dolnym Śląsku, gdzie przedszkolanka założyła malcowi spódnicę i kazała udawać kobietę, to nie tylko zostaniesz nazwana lewaczką ale i wrogiem Kościoła Katolickiego, który sprzeciwia się zboczonej ideologii gender. Rozumiesz teraz? O przepraszam, pytanie lewaczki o zrozumienie czegokolwiek przypomina pytanie kamienia czy zrozumiał, że 2+2=4 :O

Gość gość
Nie popieram żadnego przyjmowania imigrantów ty nabuzowany wściekłością imbecylu, a tym bardziej nie popieram prawactwa pełnego nienawiści do wszystkiego co mu nie potakuje we wszystkim ze strachem. Były takie teorie że chłopcy w domu nie powinni po sobie sprzątać, ty na pewno nie sprzątałeś i stąd twoja psychopatia.

Gość gość
@ gość dziś Debilu skonczony szkoda tracic czas na takiego pajaca ale ci odpisze. Tak, PO i Nowoczesna to liberalowie, doucz sie poczytaj x Poczytaj... Hahahaha! :D A mogę wiedzieć gdzie mam poczytać? W partyjnych ulotkach propagandowych? Bo widzisz, tak się dziwnie składa, że w tych ulotkach propagandowych to nowouczesana z plajtormą nie tylko aspirują do miana liberałów ale jeszcze twierdzą, że działają dla dobra Polski :D a w rzeczywistości plajtforma była sponsorowana ze źródeł niemieckich i wprowadzała takie ustawy dla Polaków jakie życzyła sobie Merkel. Czy teraz widzisz różnicę między fikcją propagandową a rzeczywistością? Między lewactwem a udawaniem liberałów? :) Dam Ci radę. Nie patrz na propagandę tylko patrz kto jak głosuje. Wtedy będziesz bez trudu dostrzeżesz ewidentną sprzeczność między byciem liberalnym wolnościowcem, a odgórnym narzuceniem Polakom kilkunastu tysięcy socjalnych ciapaków wbrew woli narodu polskiego.

Gość gość
@ brokeninside87 dziś gdzie przedszkolanka założyła malcowi spódnicę i kazała udawać kobietę x Bodaj w Piotrowicach ale nazwy nie jestem już pewien bo to sprawa bodaj z 2014r. Wpisz w gugle "przedszkole gender dolny slask" i wyskoczy Ci mnóstwo linków. Tu masz pierwszy z brzegu: http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/1084544,gender-w-przedszkolu-przebrali-chlopca-za-dziewczynke,id,t.html

Gość gość
To przedszkole w Piotrowicach na Dolnym Slasku. Zboczona lewicowa przedszkolanka zrobila z chlopaka transa i kazala mu chodzic w spodnicy malowac paznokcie i robic makijaz. Chlopak mial traume i chodzi do psychologa bo teraz wszyscy sie z niego smieja ze panienka albo pedal :(

Gość gość
Chodzilo mi tylko o ty by uzywac prawidlowych okreslen. Ostatnio na polskim internecie popularne stalo sie slowo lewak I ludzie czesto nadinterpretuja to slowo. Lewakiem byl Fidel Castro a nie Petru ktory wspiera miedzynarodowe korporacje, on jest typowym przykladem liberala. Hillary Clinton to tez przyklad liberala. Ja I cala moja rodzina jestesmy konserwatystami I zawsze glosujemy na Republikanow a liberalow I lewicowcow nie lubimy.. Mozliwe, ze w sensie amerykanskim slowo liberal ma inne znaczenie niz w Polsce.

Gość gość
Chodzilo mi tylko o ty by uzywac prawidlowych okreslen. Ostatnio na polskim internecie popularne stalo sie slowo lewak I ludzie czesto nadinterpretuja to slowo. Lewakiem byl Fidel Castro a nie Petru ktory wspiera miedzynarodowe korporacje, on jest typowym przykladem liberala. Hillary Clinton to tez przyklad liberala. Ja I cala moja rodzina jestesmy konserwatystami I zawsze glosujemy na Republikanow a liberalow I lewicowcow nie lubimy.. Mozliwe, ze w sensie amerykanskim slowo liberal ma inne znaczenie niz w Polsce.

Gość gość
Chodzilo mi tylko o ty by uzywac prawidlowych okreslen. Ostatnio na polskim internecie popularne stalo sie slowo lewak I ludzie czesto nadinterpretuja to slowo. Lewakiem byl Fidel Castro a nie Petru ktory wspiera miedzynarodowe korporacje, on jest typowym przykladem liberala. Hillary Clinton to tez przyklad liberala. Ja I cala moja rodzina jestesmy konserwatystami I zawsze glosujemy na Republikanow a liberalow I lewicowcow nie lubimy.. Mozliwe, ze w sensie amerykanskim slowo liberal ma inne znaczenie niz w Polsce

Gość gość
Chodzilo mi tylko o ty by uzywac prawidlowych okreslen. Ostatnio na polskim internecie popularne stalo sie slowo lewak I ludzie czesto nadinterpretuja to slowo. Lewakiem byl Fidel Castro a nie Petru ktory wspiera miedzynarodowe korporacje, on jest typowym przykladem liberala. Hillary Clinton to tez przyklad liberala. Ja I cala moja rodzina jestesmy konserwatystami I zawsze glosujemy na Republikanow a liberalow I lewicowcow nie lubimy.. Mozliwe, ze w sensie amerykanskim slowo liberal ma inne znaczenie niz w Polsce