Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowoczesna nie lewacy

Czy mogę podać do sądu za nazwanie mnie lewakiem?

Polecane posty

Gość gość
Chodzilo mi tylko o ty by uzywac prawidlowych okreslen. Ostatnio na polskim internecie popularne stalo sie slowo lewak I ludzie czesto nadinterpretuja to slowo. Lewakiem byl Fidel Castro a nie Petru ktory wspiera miedzynarodowe korporacje, on jest typowym przykladem liberala. Hillary Clinton to tez przyklad liberala. Ja I cala moja rodzina jestesmy konserwatystami I zawsze glosujemy na Republikanow a liberalow I lewicowcow nie lubimy.. Mozliwe, ze w sensie amerykanskim slowo liberal ma inne znaczenie niz w Polsce

Gość gość
Lewak nie jest obraźliwe. Pisuar już tak.

Gość gość
slowo lewak ma obrazliwe znaczenie bo za lewakiem stoi cala lewacka ideologia ktora jest obrazliwa dla zdrowego logicznego umyslu

Gość gość
Lewacka ideologia, to słowa Marksa Byt kształtuje świadomość. Czy to może być obraźliwe ?

Gość gość
Nawet najglupszy lewak przeczuwa podswiadomie jakie glupie wartosci wyznaje. Dlatego nawet dla lewaka zostanie nazwanym lewakiem jest obrazliwe.

Gość gość
Prawak to coś takiego co same nie umie myśleć, musi mieć jakiegoś guru, jak rydzyk czy Jarek. Średnia wieku prawaka, to 70 lat, więc ten gatunek jest na wymarciu.