Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem to ja mam i liczę na waszą pomoc

Polecane posty

Gość gość

pamiętajcie że to nie ściema nikt w domu i wśród znajomych którzy znają sprawę nie polecali abym pisała o tym na kafe .Sprawa jest delikatna i niebywała emocje wprost trudno powstrzymać.Dostałam z mężem w spadku starą chałupę po dziadkach i 2 lata nie było czasu żeby zrobić tam porządki o tak na lato można by wyjechać jest tam pięknie,ale nie o tym nie wiem dokładnie czy to garnek po ziołach babci czy dziadka,podejrzana na nim dość gruba powłoka żółta metalizująca i u jubilera okazało się że w tym jest spory procent czystego złota ,ale problem nie w tym ale chodzi o to że my się tu tęgo głowimy po jakich to roślinach i co w ogóle jest grane ,jubiler patrzy na nas podejrzanie mam nadzieję że jak tu dużo pisze ludzi to ktoś da jakiś mądry trop co z tym zrobić to wiemy ale jak odtworzyć fakty i pociągnąć to dalej żeby tego głupio nie stracić co o tym myślicie napiszcie ale coś mądrego .

Gość gość
Czy tylko ja mam problemy z ogarnięciem treści?

Gość gość
czego nie rozumiesz konkret

Gość gość
20;26 sorry ale pytanie brzmi ile masz lat?

Gość gość
Rany napisane to niepoprawnie, zła interpunkcja i chaos. I jaki my mamy dać trop? Czy my psy myśliwskie jesteśmy.

Gość gość
20:26 nie, nie tylko ty i po zerowych wpisach z radami widać, że inni też nie bardzo rozumieją sedno.

Gość gość
jak byś miała taką sytuację ciągła niepewność i napięcie to nad interpunkcją ślężeć nie będziesz no chyba że szukasz dziury w całym?

Gość gość
ja to nawet pójdę na kurs dla ciebie to zrobię ale wpierw załatwmy to co tak mocno pali może?

Gość gość
ledwo zrozumiałam ,ale madra to ty nie jestes rozgłaszajac takie info po rodzinie i znajomych. To spadek wiec idziesz do złotnika i przetapiasz złoto na co chcesz ,problem z d**y

Gość gość
mądry chemik pożądany polonistkom dziękujemy!

Gość gość
każdy ciekawy dopytuje jakie zioła były w garnku parzone a niejeden to nie wierzy że o zioła chodzi a ja nic nie wiem

Gość gość
poszukaj sobie w wyszukiwarce jak to zrobić a tutaj pisz po polsku albo spier...

Gość gość
a co ty kuźwo czyżby to był twój prywatny folwark stara wredna raszplo tu spie......dalaj razem ze mną

Gość gość
:D ha ha ha ha ha ha Jej dziadek ten garnek w gnoju trzymał!

Gość gość
Kali mówić Kali pisać Kali się po polsku uczyć XD

Gość gość
Może do tego garnka siusiali :D nalot został a ona myśli że złoto :D

Gość gość
Przepisy na złoto w deskę! :D

Gość gość
I dla tej sprawy przez godzinę biadoliłas żebyśmy na swoje GG weszli i popisali o delikatnej rodzinnej sprawie. Eh...

Gość gość
Problem to ja mam i licze na wasza pomoc :D po jakiemu ta składnia? Tłumaczenie jak w gogle tłumacz.

Gość gość
Kurde ona napisała "Sprawa jest delikatna i niebywała emocje wprost trudno powstrzymać" :D:D:D A teraz podsumowanie jak zostawić w spadku złoto w garnku :D Siusiamy przez 20 lat potem sadzimy tam koperek i juz nie podlewamy :D

Gość gość
Jestem zadowolona z waszych wpisów wy pewnie też śmieją się z mojej samowoli przyjaciele domu

Gość gość
Wiesz co, w mowie, a w pisowni obowiązują inne zasady. To nie dziw się, że się z ciebie śmieją.