Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bezczelny Szwagier...

Polecane posty

Gość gość

mial mnie odprowadzic do domu... niby ok... po drodze zaczelismy sie calowac, w koncu nie moglam juz wytezymac on tez i po wejsciu do mnie do domu (mąż na wyjeździe) zaczelismy to robic... obiecal ze jak wejdzie w pupe bedzie powoli i delikatnie... owszem zaczal tak a potem ****ał mnie jak dziwke a co najgorsze - mnie sie to podobało... Chciałąbym z kims porozmawiac na te temat, z kims kto mial podobnie... tylko na maila.

Gość gość
Koleżanka się raz puściła bez wiedzy męża z jego kolegą. Potem kolega zaproponował jej trójkąt z drugim to nie powie mężowi. We dwójkę ją rżneli całą noc. A gdy nazajutrz wrócił mąż grała cnotliwą żonkę.

Gość gość
@ dziś i co chcesz żeby ją ktoś zerżnął ?

Gość gość
tak...

Gość gość
Ja tez mam beztrzelnego szwagra jak czasami jade do siostry i zdazy sie ze inaczej nie tak jak mi podali a trafie na szwagra to juz sie nic nie odzywam bo wiem ze to nic nie pomoze bo itak bede przerznieta, siostrze juz mowilam a ona mi na to odpowiedziala ze ja odciazylam i ze jak lubie i nie mam chlopaka to moge czesciej przyjezdzac bo jego pala to nie mydlo, a dla niej bedzie lzej

Gość gość
Co wy w ogóle p.i.e.r.d.o.l.i.c.i.e zdrady sie nie wybacza a przynajmniej nie tak latwo. Trójkąt? Haha tez mi cos. Nikt normalny na cos takiego nie pojdzie. Patologia na kafeterii

Gość gość
Mnie szwagier nie P...I::E..R.D..O..L.i tylko piepszy na calego jak mucha

Gość gość
Jak mucha? Znaczy ze jestes g.ó.w.n.e.m