Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyzna idealny, ale?

Polecane posty

Gość gość

Poznałam kogoś kto wydaje mi się być idealnym partnerem dla mnie, jedyny problem jest taki, że jakoś nic do niego nie czuję. Owszem, jest sympatyczny i lubię go, ale nic więcej. Po 3 spotkaniach (ciężko to nawet nazwać randkami) powiedziałam mu, że nie chcę się z nim więcej widywać, bo czułam się jakbym go zwodziła. No i teraz się zastanawiam czy nie zrobiłam tego pochopnie, bo może akurat jeszcze bym to poczuła. Ciężko mi jakoś to wyjaśnić - nawet ja twierdzę że jest dokładnie takim mężczyzną z jakim chciałabym się spotykać, ale nie czuję w ogóle żadnych fajerwerków których spodziewałam się poznając ideał... Jak sądzicie? Ktoś był w podobnej sytuacji?

Gość gość
Niech zgadne...facet ma kase i jest ekonomicznie zaradny wiec chcesz sie przekonac do niego na sile mimo,ze nic nie czujesz....

Gość gość
No nie, nie chcę się przekonać że coś czuję, bo wiem że nie czuję - o tym jest ten post. Zastanawiam się tylko czy trzy spotkania to nie za mało i nie za szybko się zniechęcam. A skończyłam to tak szybko, bo mi się wydawało że jemu bardziej zaczyna zależeć i nie chciałam go oszukiwać... W sensie pytanie brzmi: ile czasu dać facetowi żeby przekonać się czy to to czy nie to? Bo ja po trzech nie jestem zakochana, choć obiektywnie stwierdzam że facet jest w porządku.