Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odp********e sie od ludzi

Polecane posty

Gość gość
mam to gdzies nabazgrane. nie moge o tym chwilowo myslec bo jak sie nad tym zawiesze to już nic innego nie zrobie. a nieścisłości są na każdym kroku. i to przeważnie juz na pierwszym. wszedzie. matematyka elektrycznośc, fizyka, optyka. z optyką mi coś koorfa bardzo nie gra. z anatomią mi nie gra, chemi nawet koorfa nie ruszam bo zdechne z głodu jak sie w to wkręce. niesety musze kombinowac jak zarobić na piertolona bande pasozytów, którym sie chya uroiło że ktos sie ich boi czy jak. WIĘC KOOORFA NIE MAM CZAU!!! nie mam ochoty bo sie zamartwiam rodzina, nie mam ochoty bo reszta sie na mnie gapi jak na debila jak sie rozpędze z nawijka, nie mam motywacji bo rodzina w rozsypce, na ludzi nie moge nawet patrzeć bo mnie wkooorfiaja, nie mam czasu bo myśle czy zajepać kooorfe któe mi okradała i pobiła brata inwalide i jakie to wywoła ewentualnie konsekwencje..nie mam kooorfa czasu jepana kooorfo bo zamiast chodzić po wodzie muszetaplac sie w szambie, które mi sprawiłeś. ALE kooorfa znajde czas żeby cie znaeźć i ci wydłubac gały cwelu piertolony

Gość gość
i jeszcze w dodatku na każdym kroku musze analizowac i badać czy w swoim specyficznym poczuciu humoru nie zastawiłes jakichś pułapek na myszy. nie chce być kooorfa oświecony. wsadź se latarke w dooope. sam sie kooorfa oswiece, ozłoce i ukoronuje. a ty bedziesz swiecił żebrami w lochu

Gość gość
...taka mapa holograficzna. głupia nazwa w dwuwymiarowym świecie. musze kiedyś spróbować spojrzeć na przedmioty tak jak na te iluzoryczne figury wewnątrz okręgu z sierpem zachodzącego słońca i jego odbiciem w oceanie.

Gość gość
przemieszczam sie czy może zmieniaja sie jedynie moje wyobrazenia o tym co widze. sześciany przekątne jakim cudem nas przekonaliście o ich istnieniu? może kooorfa cały czas sie gapie na to samo a może po prostu gapie sie na czas? wszystko w jednej płasczyźnie co ciekawe odejmując elementów dodajesz wymiar przestrzenny. perspektywa. w sumie długo nad tym nie myślałem bo sie zastanawiałem czy warto sie zastanawiac nad kolejna bląga

Gość gość
w zasadzie to jakim cudem słońce sie moze odbijac symetrycznie w oceanie podczas zahodu? zresztą niewazne. czyli w sumie i tak już jesteś slepy?

Gość gość
na o jest inne określenie. oślepiony a nie oświecony chyba że cie oślepili świeczką

Gość gość
oswieceni kooorfa. naet sie wam samym oświecic nie chciało tylko was kooorfa służba musiała oświecić zapewne oślepiona zeby przypadkiem sie jej nie zdażyło be problemu dotrzeć do czoraków. weź mnie kooorfa nie wkooorfiaj jepany oszołomie. jak ja cie oświece to bedziesz przekonany że do tej pory żyłes w całkowitej ciemności... pomyliły ci sie krzesła chyba. a raczej ci sie podłoga z krzesłem pomyliła. a dooopa ci sie pomyliła z czyms na czym sie siedzi. twoja dooopa jest to miejsce w które dostajesz koopa kiedy skońćze ci przekazywać instrukcje i chce sie upewnić że zrozumiałeś jak równiez sygnał do ropoczęcia realizacji wyznaczonych zadań. już wiesz co o jest oświecenie? bo własnie takoswiecony jesteś