Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meterica

Jesteś prostytutką wypowiedź się!

Polecane posty

Witam. Piszę pracę magisterską związaną ze zjawiskiem prostytucji. I tutaj moja prośba, jeżeli na forum zagląda któraś z Pań lub Panów uprawiających ten zawód/proceder( interesują mnie obie płcie) jest zainteresowana/y, aby opowiedzieć o swoich doświadczeniach i spostrzeżeniach może przesłać mi je na maila. Forma wypowiedzi jest dowolna, gwarantuję także anonimowość, jeżeli taki jest wymóg. Chcę po prostu zweryfikować informacje jakie przedstawiane są w literaturze. Jeżeli odważysz się na odpowiedz będę ogromnie wdzięczna, Twoje słowa uczynią moją pracę bardziej wiarygodną. Opowiedz dlaczego zdecydowałaś/eś się na prostytucję, ile zarabiasz, czy spotkały cię nieprzyjemności w pracy i ze strony otoczenia, czy byłaś/eś wykorzystywana/y, czy pracujesz na własną rękę lub w agencji, itp.? Email: meterica@interia.pl Możesz także odpowiedzieć na poniższe pytania - w mailu lub na forum 1. Co skłoniło panią do rozpoczęcia tego procederu? 2. Czy w Pani dzieciństwie dochodziło do aktów wykorzystywania seksualnego lub innych form związanych z seksualnością? 3. Czy rodzice przejawiali jakieś dysfunkcyjne cechy? Alkoholizm, narkomanię itp. 4. Jak rozpoczęła Pani pracę prostytutki? Agencja czy na własną rękę? 5. Ile czasu jest Pani w tym zawodzie? 6. Czy najbliższe otoczenie wie czym się Pani zajmuje? Jeżeli tak jak się do tego odnosi? 7. Czy czuję się Pani źle z faktem, że prostytucję uważa się za patologię społeczną a ludzie mocno ją krytykują? 8. Czy spotkała się Pani z agresją ze strony klientów? 9. Czy klienci oczekują od Pani spełniania ich fetyszy czy dziwnych(brutalnych?) upodobań? 10. Czym różni się praca w agencji od tej w domu? (Ewentualne zagrożenia lub udogodnienia) 11. Czy uważa Pani, że prostytucja w Polsce powinna być zalegalizowana? 12. Czy zarobki są adekwatne do pani oczekiwań? 13. Czy uważa Pani, że błędem jest utożsamianie prostytucji wyłącznie z kobietami? 14. Czy alfonsi wykosztują prostytutki? 15. Czy spotkały Panią jakieś niedogodności związane z uprawianiem prostytucji? Społeczne, ekonomiczne, zdrowotne?

Gość gość
słabe info do pracy dyploomowej jak narazie... :O prostytutki teraz sa w pracy ;) p.s. jaki kierunek pan/pani studiuje? ;)

Studiuję bezpieczeństwo narodowe, a poszukuję na wszelkie możliwe sposoby, choć nie jest to łatwe aby ktoś chciał odpowiedzieć

Gość gość
Ja dziś nie pracuję, spoko ;) 1. kasa 2. nie 3. nie 4. własny biznes 5. kilka lat 6. nie wiem co wie otoczenie, nie zadaję się z otoczeniem 7. krytykują ale zarobków zazdroszczą 8. nie 9. za odpowiednią kwotę można się dogadać 10. nie wiem pracuję tylko na własną rękę 11. prostytucja istnieje od wieków i w zasadzie wszędzie jest "legalna" 12. mam tyle ile chcę mieć 13. tak 14. zapewne tak ale to nie moja działka 15. nie

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź.