Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zapasy jedzenie w domu

Polecane posty

Gość gość

Pojechałam do znajomej a tam makaronu jak na polkach w sklepie.Muszelki ,gniazdka,nitki,kolanka,kolorowe.Pozatym ryze kasze różne mąki .Wszystko ponapoczynane.Ja w domu nie mam zapasów.Ide do sklepu jak juz pustki.A u was jak.Tez wszystko leży zakurzale?

Gość gość
wszystko zżeram na bieżąco. ale tez znam ludzi którzy mają fury zapasów, ktorych prawdopodobnie nigdy nie zużyją.

Gość gość
Zakurzone nie leży, ale mam wszystskiego dużo. Gotuję regularnie i nie wyobrażam sobie biegać ciągle do sklepu. Raz na dwa/trzy tygodnie jestem w supermarkecie i uzupelniam większe zakupy, min makarony, kasze, ryż... makaron kupuję różny, bo do różnych dań go wykorzystuje. Ja nie zużywam na 1 obiad całego opakowania, więc zostaje i mam duży wybór w domu.

Gość gość
Tylko jest różnica miedzy zamkniętym otworzonym a otworzonym otworzonym.

Gość gość
A,, motylki" u niej nie fruwaja?,bo to idealne warunki dla moli.

Gość gość
Nie widziałam ale raz miałam u siebie w kaszy.Nigdy więcej zapasów w domu pootwieranych.

Gość gość
Jej córka je tylko rosół ,pomidorowa z makaronem,krupnik z ryżem i tyle .Dziecko ma wstręt do jedzenia.A jej nie chce się gotować.Jak jej córka była u mnie kilka dni bo musiała jechać doAngli.To coś tam wybrzydzala ale jadła co zrobiłam.A u niej to tylko jedno i to samo.A i parówki i Ewelina z misiem i nic więcej .Jak żyła Mama mojej koleżanki to dziecko jadło i zalewajke i ogórkowa i banany .A teraz to nic.

Gość gość
Wedlina zamiast Ewelina

Gość gość
Robię zapas mięs,kupuję,porcjuje i zamrazam,to jedyny zapas jaki robię.

Gość julka79833
Jak lubicie robić zapasy jedzenia, to aplikacja Aviko Benefits będzie dla Was idealna. Można zrobić sobie zapasy produktów mrożonych Aviko, bo za zakupy możemy zgarniać nagrody. Im więcej kupimy, tym więcej punktów, a to oznacza lepsze nagrody.