Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

Polska ma 56 tysięcy wsi nie licząc przysiółków o osad i 926 miast

Polecane posty

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

Polska ma 56 tysięcy wsi nie licząc przysiółków o osad i 926 miast

Gość gość
i niezależnie od tej ilości ty nadal jesteś tylko upośledzonym wiejskim głupkiem który powinien siedzieć zamknięty w zakładzie dla obłakanych

Gość gość
Gdyby nie wieś to byś z głodu w mieście zdechł

Gość gość
a co ma wieś do tego, że ty jesteś opóźnionym w rozwoju debilem? nic po prostu wieś sobie, a ty sobie. durny wsiowy głupek

Gość gość
11:13 ja jestem wsiowy głupek? A niby skąd wiesz kim jestem? Przecież mnie nie znasz i goofno o mnie wiesz ps wejdź lepiej na spis tematów

Gość gość
widzę co, i przede wszystkim JAK, tu wypisujesz od wielu miesięcy jesteś poważnie opóźniony w rozwoju i zaburzony, lub po ludzku mówiąc, zdrowo przyj****y dechą w łeb. I nie jest to tylko moja opinia, ale każdego na tym forum Zresztą idę o zakład, że w tym twoim polkowskim też masz opinię z****** nikt się z tobą nie chce zadawać :classic_cool:

Gość gość
11:18 a niby jaka masz pewność że piszesz ze mną a nie podszywami może ze mną a może z podszywami tego się nie dowiesz co jesteś jasnowidzem? Ps co psychiatrą jesteś że mnie diagnozujesz? Ps nie jestem czubem ps co nie pamiętasz gościu od homocwela co ty wypisujesz? Spójrz lepiej na siebie a nie na innych ps co kradzieże moich nicków miasto Namysłów woj opolskie i pisanie jako ja takie coś jak mamunia to kalesony to to niby jest normalne a ciągłe udowadnianie że wszystkie miasta na około to dziury a ciągłe mnie obrażanie to niby jest normalne tak? Spójrz lepiej na siebie i wejdź na spis tematów

Gość gość
ciebie imbecylu rozpoznaję po 1 zdaniu twoja głupota i niedorozwój wyziera z każdego wyrazu i zdania.

Gość gość
Nic nie udowodniłeś to tylko twoje przypuszczenia podaj mi dowody że to ja a nie podszyw co mnie obchodzą twoje Przypuszczenia bez dowodów podaj dowody

Gość gość
Ps ale najpierw się dowiedz gościu od homocwela co to znaczy słowo imbecyl bo nawet nie wiesz co to słowo oznacza

Gość gość
imbecyl - osoba dotknięta niedorozwojem umysłowym średniego stopnia czyli właśnie ty. Nie jesteś ciężko niedorozwinięty bo byłeś w stanie opanować sztukę pisania i czytanie. Jednocześnie jesteś na tyle zdebilały, że wyrzucano cię z każdej szkoły, bredzisz jak potłuczony, nie potrafisz budować poprawnych zdań wielokrotnie złożonych. Ponadto nie przyjmujesz argumentacji, jesteś głuchy na rzeczowe argumenty, masz fiksacje, nerwice natręctw oraz paranoje. Reasumując jesteś klasycznym świrem Biedni ci twoi rodzice, musza cię jednak bardzo kochać skoro nie zamknęli cię w jakimś przytułku dla świrów, a trzymają w domu i pozwalają na ewidentne szkodzenie swoim osobom oraz prowadzonej działalności

Gość gość
Ps co jesteś psychiatrą psychologiem że mnie diagnozujesz? Co to że ty piszesz ze opole to dziura i zadoopie mimo że nigdy tam nie byłeś a ja mam inne zdanie i się z tobą nie zgadzam to wg ciebie jestem skończonym imbecylem tak? Zrozum że konstytucja nawet gwarantuje wolność wypowiedzi (ale tak by nikogo nie obrażać) bo są pewne granice i nawet konstytucja gwarantuje prawo do własnego zdania i co wg ciebie każdy kto się z tobą nie zgadza jest skończonym kretynem tak? Ps opole to nie dziura bo ma wszystko to co inne duże miasta czyli uczelnie zoo filharmonie amfiteatr kina teatry itd ps najpierw pojedz do Opola bo nigdy tam nie byłeś a potem pisz o Opolu więc twoje pseudo argumenty wsadz sobie w doope głupku ja i do Opola i do Wrocławia jeżdżę i mam porównanie i opole to nie dziura ani zadoopie ty nawet we Wrocławiu nie byłeś ps i nie jesteś psychiatrą bo gdybyś był to byś nikogo nie obrazał i sam byś się nie zachowywał jak idiota ps i słowo imbecyl jest obraźliwe i w psychiatrii się go nie używa ps nikt mi nie stwierdził upośledzenia spójrz lepiej na siebie głupku

Gość gość
I co ty na to?

Gość gość
Up