Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy można zakochać sie przez internet? moja historia

Polecane posty

Gość gość

jakoś 1.5 roku temu poznałam przez internet faceta, ja mam 21 lat, on 27. był dużo, dużo dojrzalszy ode mnie, wiele w życiu przeszedł, miał za sobą też przeszłość kryminalną (nikogo nie zabił ani nie zgwałcił, jakieś drobne kradzieże i dragi). zawsze lubiłam z nim rozmawiać, pomagał mi często spojrzeć na inne sprawy z innej perspektywy ale nigdy nie traktowałam tego jako czegoś poważnego. mieliśmy dużo okazji żeby się w końcu spotkać, on bardzo chciał ale ja nie chciałam po części dlatego że nie czułam potrzebu a po części przez tą jego przeszłość kryminalną. myślałam, ze on ma takie samo podejscie do mnie, jak ja do niego, jednak tydzień temu praktycznie wyznał mi miłość, nie brałam tego na serio, no bo jak można zakochać sie nie widząc nawet tej osoby na oczy? powiedział, że jesli tylko dam mu znać, to on jeszcze tego samego dnia będzie u mnie (mieszkamy 300km od siebie) powiedział, że on też tego nie rozumie, że rodzina sie z niego śmieje kiedy im mówi ze czuje cos do dziewczyny z którą nawet sie nie widział na żywo ale, że taka jest prawda i prosi mi żebym dała nam szanse. ja sama nie wiem co o tym myśleć? lubie go i z nim rozmawiać ale nigdy nie patrzyłam na niego w innych kategoriach...

Gość gość
Nie można, w tym przypadku kochasz jedynie swoje wyobrażenie o tym mężczyźnie.

Gość gość
Osoby zakochujące się w nieznajomych i tego przypadku również to dotyczy mają problemy z głową, albo ściemniają aby drugą stronę wykorzystać.