Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem jakaś przewrażliwiona?

Polecane posty

Gość gość

Powiedzcie mi co tym sądzicie? Czy jestem jakaś nienormalna? Poznałam pewnego chłopaka, spotykaliśmy się, ale nie można powiedzieć że byliśmy ze sobą. Zakochałam się w nim i czułam że on we mnie też, miałam nadzieje odnośnie tej relacji które on podsycał, mówił że chciałby ze mną być itp. Do rzeczy. Pewnego razu podczas spotkania zaczął opowiadać mi o swojej byłej. Mówił że ma o niej fantazje erotyczne, sny, że czasami gdy spotyka się ze swoim przyjacielem gadają o niej, nazwał ją "dziewczyną idealną". Powiedział że do niedawna przechowywał jeszcze mnóstwo pamiątek od niej. Poczułam się bardzo zraniona, nie byłam w stanie tego zaakceptować że dalej ma jakiś sentyment, namiętność do tamtej osoby czy jakkolwiek by tego nie nazwać. Zakończyłam tę znajomość. Powiedziałam o tym później mojej dobrej koleżance, która wyśmiała mnie. W ogóle nie zrozumiała, dlaczego zareagowałam w ten sposób i dlaczego poczułam się zraniona, powiedziała że jestem przewrażliwiona bo nic takiego się nie stało.

Gość gość
I dobrze zrobiłaś, nie wchodzi się w związki z kimś kto nadal czuje coś do ex partnerki/partnera, bo to nie ma prawa się udać. Dla takiej osoby jest się jedynie zamiennikiem i wypełniaczem czasu.

Gość gość
Postąpiłabym tak samo. Nie lubię trójkątów.

Gość gość
PS. A koleś albo jest idiotą, że ci takie rzeczy opowiadał, albo mu na tobie nie zależy. W obu przypadkach dobrze, że się z tym uzewnętrznił na początku znajomości.

Gość gość
Ja też zerwałem znajomość z kobietą która wspominała ciągle swojego byłego, co prawda mnie to nie uraziło, bo to był dopiero początek znajomości, ale nie będę brnął w coś gdzie będę non stop z kimś porównywany i oceniany, poza tym takie osoby nie są pewne... wystarczy eks kiwnie palcem i taka osoba poleci do eks z wywieszonym ozorem.