Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aa523146789

Brak prezentu na urodziny...

Polecane posty

Gość aa523146789

Witam, jestem z dziewczyną od pół roku, mamy po 19 lat.Jestem "głową" w związku.Absolutnie nie jestem pantoflarzem jak większość mężczyzn w dzisiejszych czasach.Tak na prawdę moja dziewczyna robi to co ja chce.Po prostu umiem nią "sterować"(?)...Jak zamiast do niej pojechać ide w melanż, mówie jej o tym to ona nie robi mi żadnych wyrzutów.Jestem połączeniem romantyka i s*******a. Ale jest jedna kwestia która mnie nurtuje.Ja sie ucze, w walentynki wybrałem się do niej z ładną różą i misiem.Na wszystko wydałem całe moja kieszonkowe.Ona kompletnie sie tego nie spodziewała.Bardzo sie ucieszyła. Na początku marca miałem urodziny, złożyła mi życzenia przez facebooka.Dzień po urodzinach się z nią spotkałem i byłem pewny że dostane jakiś prezent, jakiś ciuch.Nic.Bardzo sie ździwiłem...Ok, dzień kobiet, złożyłem jej życzenia, nic jej nie dałem bo nie miałem jak, nie spotkałem sie z nią.Dzień mężczyzny także nie dostałem ani prezentu ani życzeń.W sumie dzień mężczyzny to taki wymysł troche w porównaniu z dniem kobiet, no ale mniejsza o to. Ona ma bogatego ojca, która co miesiąc jej z za granicy wysyła 500 zł.Sama sie nie dawno chwila jaką to ona ma fortune na koncie bankowym.Nurtuje mnie to strasznie, ponieważ ona ma kuzyna, mojego dobrego kolege.Wlaściwie to przez niego sie z nią poznalem.I ona przez ostatnie 3 tygodnie, kupiła mu spodnie, bluze koszulke, wczoraj jak sie z nią widziałem to sie chwaliła że kupiła mu jakieś fajne bokserki...I szczerze w chuj mnie to zastanawia że na około wszystkim kupuje jakieś prezenty bez okazji, a na moje urodziny nic mi nie kupiła tylko jakieś denne życzenia przez facebooka?Oczywiście ja bym zrozumiał gdyby nie miała kasy, ale ma kase.A nawet z głupich bokserek bym sie niezmiernie ucieszył.A tu nic...I szczerze co o tym sądzić?

Gość gość
To nie jest dobry zna. Nie dba o Twoje potrzeby. Mysle, ze niewiele dla niej znaczysz skoro potrafi kuzynowi zrobic prezent, a Tobie nie. Mam podobne doswiadczenie wiec wiem o czym mowie. Jak sie kogos szanuje to dba sie o jego potrzeby. Trzymaj sie

Gość aa523146789
Myślałem że faktycznie ja sie za bardzo przejmuje ale widze po waszych wypowiedziach że faktycznie jest sie do czego przyczepić.Hmm, póki co nie będe do niej pisał i zobacze jak sie sprawy potoczą.Niech sobie dalej kupuje prezenty kuzynkowi xd Na przyszłych melanżach może poznam kogoś ciekawszego.Dzięki panowie za odpowiedzi, bardzo mi pomogliście.

Ja np nie wyobrażam sobie nie podarować komuś prezentu na urodziny czy inną okazję. Może to być mały drobiazg albo fajny oryginalny prezent. Szukam właśnie prezentu dla mamy i znalazłam ciekawy sklep z koszami prezentowymi http://ester-prezenty.pl/ . Chyba któryś z nich zamówię :)