Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wierzę, że to wszystko sie dzieje. Jestem w ciąży.

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż musi całkowicie zmienić swoje życie, bo okazało się, że ma wrodzoną wadę serca. Zarabiał duze pieniądze, nigdy nie martwiliśmy się o życie i moglibyśmy spokojnie żyć za te pieniądze, ale musimy zapłacić ogromne odszkodowanie. Ale jest jeden problem- wczoraj dowiedziałam się, ze jestem w ciąży. Boję się, nie tak wyobrażałam sobie czekiwania dziecka. Nie powiedziałam mężowi, bo widzę jak on się tym wszystkim martwi, nie śpi po nocach.

Gość gość
Boję się, ze będziemy musieli żyć od 1 do 1. Mam swoją firmę ale prowadzę ją sama i podczas macierzyńskiego nie będę zarabiać.

Gość gość
Dlaczego musicie płacić odszkodowanie? Co to za wada? Da sie leczyć?

Gość gość
Po badaniach na których wyszła wada, mąż nie poinformował o tym nikogo ( nawet mi nie powiedział). Nie chciał rezygnować z tego co kocha.

Gość gość
ale jakie odszkodowanie, albo opisz albo nie pisz wcale, nikt nie jest w stanie niczego doradzić po takim sposobie pisania

Gość gość
Musimy zapłacić zadośćuczynienie za utajenie choroby. Wiem tylko że musimy zapłacić, nic za bardzo nie da sie ugrać. Mąż mnie trzyma z dala od sprawy i mówi tylko to co chce.

Gość gość
ale firmie ubezpieczeniowej zapłacić czy jak, kurna albo ja ciężko myślę po tym winie albo ty tak piszesz że nic nie kumam

Gość gość
Wady nie da się wyleczyć. Jest to wada wrodzona. Musi unikać stresu, wysiłku fizycznego. Zrezygnować z aktywnego życia.

Gość gość
To my musimy zapłacić. Byc moze ja pisze nie zrozumiale ale czuje sie dzisiaj strasznie źle.

Gość gość
Znaczy musimy zapłacić byłemu pracodawcy męża.

Gość gość
Autorko ale dlaczego nie powiesz mężowi o ciąży ? To jest jego dziecko ? On odsuwa od Ciebie problemy nie miej mi tego za złe. Finansowo będzie dobrze.

Gość gość
Coś mieszasz . Musicie zapłacić odszkodowanie czy też zadośćuczynienie pracodawcy męża za utajnienie choroby o której nie wiedzieliście. To się kupy nie trzyma.

Gość gość
Mąż dowiedział się we wrześniu a pracował do grudnia, w grudniu stracił przytomność w pracy i wtedy wszystko wyszło na jaw..

Gość gość
Przepraszam bardzo, ale zeby placic za zatajenie choroby, to trzeba to miec w umowie o prace.

Gość Gośc1
a jaka to choroba? Sa choroby które wychodzą w różnym wieku. Sama w wieku 18 lat dowiedziałam że że mam wade serca. Wcześniej choroba się nie ujawiła. Wystarczył jedna mutacja genu.

Gość gość
Wszystko jest prawnie potwierdzone

Gość gość
Kitujesz autorko. Co zawodowo robil Twoj maz

Gość gość
Czyżby ktoś tu za dużo barw szczęścia oglądał?

Gość gość
A jaka to wada?