Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozterka 93

Co mam zrobić ?

Polecane posty

Gość Rozterka 93

Hej dziewczyny! Pisze tutaj, ponieważ mam taki problem od 8 miesiecy spotykam się z takim chłopakiem od początku naszego zwiazku zawsze chodzilo o jakieś dziewczyny ...musial wybierać pomiedzy mna a jakas tam inna wybral mnie, ale w trakcie naszego zwiazku nie ma wyjscia do galeri parku żeby nie spojrzał sie na jakąś kobiete... az zauwazylam ostatnio ze traktuje mnie z dystansem , ze jakos innaczej wiec przyznal ze poznal dziewczyne z ktora świetnie mu sie rozmawia wyglupia sa identyczni pod wzgledem zachowania maja identyczny gust i poprosil mnie o przerwe na poukładane wszystkiego ...mysle ze po prostu ta przerwa to takie rozstanie ...ale przyjechal do mnie poszlismy na spacer i zachowywalismy jak para wiec troche nie rozumiem jego postanowania .. dziwnie sie z tym czuje moze mi cos podpowiecie czy warto walczyć o ten związek ? Pomocy

Gość gość
To zwykły kobieciarz a Ty jesteś jedna z jego opcji. Nie walcz i daj se spokoj, znajdziesz kogoś komu będzie zależało tylko na Tobie.

Gość gość
Jak widzisz on będzie do ciebie przyjeżdżać, gdy będzie tego potrzebowac, kiedy będzie się nudzić, kiedy się z nią posprzecza. Nie wtedy gdy ty będziesz tego potrzebowac. I zawsze będziesz myśleć, że zostanie z Tobą, bo zawsze mu wybaczysz.