Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia Jadzia

Korekta powiek górnych

Polecane posty

Gość Madzia Jadzia

Witam moje panie. Z tego co widziałam, temat ten poruszany był pare lat temu, a mam pare pytań do tych, które mają pewne doświadczenie w tej materii. Poddałam sie zabiegowi korekty powiek górnych, z racji ze moje powieki pozostawiały wiele do życzenia. Mam 25 lat, a powieki wyglądały spokojnie jak u 60 letniej kobietki, która rowniez boryka sie z opadającymi fałdami. Dzis mija 5 dzień od zabiegu, a ja mam ogromny problem z suchością oczu. Zawsze miałam idealny wzrok, a teraz wszystko jest zanazane i troche mnie to przeraża. Same powieki w ogole mi nie przeszkadzają, ale naprawdę martwię sie o moje oczy. Czy któraś z Was miała podobny problem, albo jest w stanie mi cos na ten temat powiedzieć?

Gość gość
Idź z tym do lekarza, problemy z oczami to nie żarty, chcesz stracić wzrok??? :O

Gość gość
Swoją drogą w wiadomosciach mówili kiedyś, że kobieta chciała przeprowadzić u siebie zabieg na oczach no i niestety w dniu operacji pielęgniarki pomyliły jej kartę z kartą innej kobiety, wiec doktorzy przeprowadzili u niej operacje wewnątrz oczu.. skutek był taki, ze kobieta straciła wzrok..:O Przerażające..