Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śniło mi się byłam poplamiona krwią

Polecane posty

Gość gość

i z tymi plamami musiałam chodzić, bo nie miałam przebrania...najdziwniejsze, że te o tych plamach tylko ja wiedziałam i je widziałam a ludzie wokół mnie jakby ich nie dostrzegali....Co to znaczy?

Gość gość
Krwawienie to oznaka ran emocjonalnych, utraty energii, reputacji, prestiżu. W naszym życiu doszło prawdopodobnie do małego kryzysu psychofizycznego. x Ubranie poplamione krwią symbolizuje wrogów.

Gość gość
Tak, to prawda. Przeżyłam niemały kryzys emocjonalny a ostatnio szczególnie doświadczyłam wrogości i nieżyczliwości, od których spodziewałam się życzliwości. Dlatego rozważam zmianę pracy...Bo rany za duże...Ciekawe to... jak to sny zawsze przedstawią prawdziwy stan duszy...

Gość gość
Krew to - Temperament, agresja, zemsta, cierpienie („gorąca krew”, „być żądnym krwi”, „mieć krew na dłoniach”) - Talent („mieć coś we krwi”), opanowanie („zachować zimną krew”) - Radość życia, witalność, uczucia - Podkreślenie silnych relacji z rodziną, przyjacielem („moja krew”, „braterstwo krwi”) - Ostrzeżenie przed chorobą, śmiercią, utratą sił witalnych. Wskazywać mogą na to zwłaszcza sny, w których krwawimy. Warto zwrócić uwagę, że czerwony kolor symbolizuje agresję, energię oraz instynkt seksualny.

Gość gość
Od dziś wierzę w sny. W tym śnie krwawiłam, więc zostałam ostrzeżona o śmierci, chorobie, utracie życia...Stało się coś, co sprawiło, że ledwie żyłam i gdyby nie bliscy mogłabym umrzeć...

Gość gość
a może uważaj, bo ktoś ciebie będzie chciał zabić na różne sposoby...miej się na baczności

Gość gość
biedna...