Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

LIkwidacja Gimnazjów

Polecane posty

Gość gość

1 rzecz której nie nienawidzę to hipokryzja. Rozumiem że MOŻNA nie lubić pis. Rozumiem że można nawet miec zastrzeżenia do reformy edukacji. Ale przez całe gimnazjum KAŻDA nauczycielka, każdy rodzic, mówili z pełną świadomością jak złe jest gimnazjum. I że powstanie gimnazjów to chory pomysł. Okres gimnazjum był najgorszym w moim życiu, i nauka tam najbardziej pusta i bezsensowna. Mój kolega popełnił samobójstwo z powodu problemów w gimnazjum. Ludzie nienawidza Uczyć w gimnazjach i nienawidzą miec tam praktyk. A teraz jak W KOŃCU pis je zlikwiduje, nagle każdy kocha gimnazja !!! Nie wierze w to co słysze. Naprawde rozumiem że można nie lubic pisu, ale akurat to nalepsza, najbardziej trafna, ich decyzja z którą akurat NIE da sie dyskutować. Ta hipokryzja mnie poraża. Zanim pis wygrał wszyscy nienawidzili gimnazjów. słoneczka, wódka itd. A nagle te same osoby zmieniły zdanie i "marzą o gimnazjach".

Gość gość
minister edukacji zawiśnie na drzewie ...

Gość gość
ty autorko debilko, nowa podstawa programowa jest fatalna, jeszcze gorsza niz obecnie !!! WSZYSCY specjalisci od edukacji krytykują te zmiany, w pospiechu, byle jak... oczywiscie dalej tłuczenie do głów religii i sekciarskiego myślenia :O precz z pisem

Gość gość
Sam chodziłem do gimnazjum to wiem co sie tam dzieje u mnie w klasie były takie odchyły że nawet w wigilie choinka przez okno wyleciała .

Gość gość
ty autorko debilko X Dobrze że ty jesteś inteligentna. może nie czytałaś ale temat nie jest poświęcony całej reformie edukacji, temat dotyczy likwidacji gimnazjów. Np. osoby z nowoczesnej opowiadają jak dobre są gimnazja. Pytanie czy za szybko czy nie to inny temat :/ Nie wierze jak dorosła osoba może wychwalać gimnazja. Twierdzenie że "za szybko" też należy uzasadnic. Bo zwlekanie też niesie złe skutki akurat. Nie głosowałam wcale na pis. Ale to co robi opozycja w sprawie gimnazjów mnie przeraża. Skrytykują najlepszy pomysł żeby tylko dowalic pisowi. Gadanie że to dla dobra dzieci tez mnie przeraża. Nie istnieje większy syf niż gimnazjum.