Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weroo

Powinnam zwiększyć ilość jedzenia ?

Polecane posty

Gość weroo

Dużo osób uważa, że jem bardzo mało i mówi, że powinnam jeść więcej, bo źle skończę. Nawet kilka osób uważa, że mam anoreksję, bo słodycze i to domowej roboty jem raz lub 2 na tydzień, a nawet rzadziej. Tak ogólnie to mam 162cm wzrostu i ważę 49kg czyli prawidłowo. Utrzymuję wagę i nie chodzę głodna, a wręcz przeciwnie jestem najedzona. Czuję się dobrze. Wczoraj: Śniadanie I: Pół szklanki płatek owsianych, pół szklanki mleka migdałowego, banan, 3 daktyle. Obiad: szklanka soczewicy ugotowanej, trochę brokuł, marchewki, orzechów ziemnych i kukurydzy. Kolacja: Bułka duża pełnoziarnista. Przekrojona na 2 połówki. Dużo serka wiejskiego, 3 rzodkiewki. Dzisiaj: Śniadanie I: Szklanka gotowanej kaszy jaglanej. Zalane mlekiem migdałowym. Brzoskwinia i jabłko. Obiad: Średnia porcja dania z tofu ( tofu , suszone pomidory, przyprawy, nasiona, kilka pieczarek, świeże pomidory) Podwieczorek: Miseczka puddingu chia czekoladowego z bananem Kolacja: razowa bagietka zapiekana z jajkiem i dodatkami. Czyli taka łódeczka.

Gość gość
nuuuuda