Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Całą noc przeryczałem z braku dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

i kosmicznych wymagań co do wyglądu faceta

Gość gość
Nie przejmuj się, jedna zołza pisała, że przeryczała całą dzisiejszą niedzielę :D

Gość gość
Moje wymagania co do faceta: żeby był czysty, miał poczucie humoru, był na tyle odważny żeby stanąć w mojej obronie, żeby dawał bez okazji kwiatka - czy to jest kosmos?

Gość gość
ja rycze codziennie latka lecą i dalej nie mam dziewczyny do jasnej ciasnej :(

Gość gość
gość dziś Wasze wymagania wysoki brunet z ciemną karnacją z włoskami do góry, wyrzeźbiony z bardzo ładną twarzą, który ubiera się jak na rewie mody, chodzi do kosmetyczki 2 razy w tygodniu, ma masę kosmetyków w łazience i zachwyca każdą napotkaną dziewczynę.

Gość gość
jestem załamany od 10lat :/

Gość gość
Jutro też będziesz ryczał?

Gość gość
pewnie jutro tez będę płakał tak chciałem mieć dziewczynę :/ i co nie mam i nie zanosi się żebym miał za 2-10lat

Gość gość
Jetsem prawiczkiem i wygladalem jak marzenie kilka okresow a raczej kilkachwil w swoimzyciu, zdecydowanie prawie zawsze widziała mnie plec kobieca jako ucisnioneo prawiczka nabijając sobie z tego przyjemnosci. Mimo żewarunkizycia dla mnie bylyzawsze takiesame czyli niekorzystne, jakas uspoiona energia wemniew zdolala pokonac wszechstronną gorcz i rozkwitnac na kilka chwil takim jakim naprawde jestem. Wtedy laski z czat kamerek nie przerzucaly mnie w 0,1sek, na ulicy patrzylysie na mnie. Ale bylem sam, a warunki zyciowe tylko sie poarszaly. Pezpadlem.

Gość gość
gość dziś nie podszywaj się to nie mój post i nie mam żadnych kompleksów z powodu prawictwa.

Gość gość
teraz to czuje się tak beznadziejnie, że nie daje już rady :/

Gość gość
gość dziś Bierz mnie :D ! ! ! Będzie wspaniale :D ! ! ! Tylko bez "złotego deszczu" proszę :P .

Gość gość
dla was się liczy tylko wygląd i nic więcej :(

Gość gość
gość 21:31 Wasze wymagania wysoki brunet z ciemną karnacją z włoskami do góry, wyrzeźbiony z bardzo ładną twarzą, który ubiera się jak na rewie mody, chodzi do kosmetyczki 2 razy w tygodniu, ma masę kosmetyków w łazience i zachwyca każdą napotkaną dziewczynę - xxx Odniosłeś sie do mojego wpisu, to przeczytaj jeszcze raz co napisałam : Moje wymagania co do faceta: żeby był czysty, miał poczucie humoru, był na tyle odważny żeby stanąć w mojej obronie, żeby dawał bez okazji kwiatka - czy to jest kosmos? xxx I gdzie masz o wzroście, wadze, mieśniach, ciuchach, kosmetykach itd? Widzisz ty po prostu nie dostrzegasz, nawet jak są inne dziewczyny, tylko z góry sam narzucasz jakie ona mają wymagania. A ja mam wywalone na ciuchy, skóre furę i komórę.

Gość gość
gość 21:45 gość dziś Bierz mnie smiech.gif ! ! ! Będzie wspaniale smiech.gif ! ! ! Tylko bez "złotego deszczu" proszę jezyk.gif . xxx Jakoś się dogadamy :D

Gość gość
gość dziś To od czego zaczniemy :) ?

Gość gość
gość dziś kłamiesz jak każda inna! napisałem jakie macie wymagania

Gość gość
gość dziś Dla was się liczy tylko idealny wygląd faceta

Gość gość
ile to przerabiałem jak dziewczyna mówiła, że patrzy na charakter mało na wygląd, a co się potem okazało? że latała za ciachami i tak bylo za każdym razem jak spotkałem dziewczynę potraficie jedynie kłamać w żywe oczy zamiast się przyznać, że chcecie idealnego faceta z wyglądu.

Gość gość
i ta bajka, że musi być zadbany, fajny z charakteru i mało patrzy na wygląd hahaha

Gość Olga18
Fajny też musi być i zadbany, ale to działa w obydwie strony. Taka jest natura. Wygląd jest ważny, ale nie tylko on. Rozmyślanie nad tym, że jeszcze nie znalazłeś partnerki, czy też oskarżycielski ton pod adresem kobiet, dziewczyn w niczym Ci nie pomoże.

Gość gość
gość 21:50 To od czego zaczniemy usmiech.gif ? xxx Od pozbycia się tego gościa co tu ciągle pierniczy o ciuchach i wyglądzie :P A potem wymienimy się .... koszulkami :D

Gość gość
lata mi lecą zaraz mi styknie 30 lat i znowu nie będę miał dziewczyny :/ bo one wolą ciacha niż mnie

Gość gość
gość dziś spadaj z mojego tematu

Gość gość
Ale prawda jest taka, chłopie, że masz po prostu zj****y charakter, widać po kafeteryjnych wynurzeniach. Żadne "włoski do góry" ci nie pomogą.

Gość gość
gość dziś To ja Twoją zasłonię sobie oczy, a Ty moją założysz zamiast pidżamy :P (trochę duża będzie - ostrzegam :) ).

Gość gość
Jedyny snob i pustak jaki tu jest to ten facet który ciągle pisze o ciuchach, pieniądzach i kosmetykach, Widac laluś ma obsesje na tym punkcie, ze tylko o tym nawiej zwalając winę na kobiety

Gość gość
mam fajny charakter idioto mówię o wyglądzie nie o charakterze

Gość gość
spadać zboczki z mojego tematu

Gość gość
gość 22:11 To ja Twoją zasłonię sobie oczy, a Ty moją założysz zamiast pidżamy jezyk.gif (trochę duża będzie - ostrzegam usmiech.gif ). xxx To idealnie, że duża, ja zawsze do spania kupuję o 2 nr większę :D Widzisz jak się dobraliśmy :D a ten zgred dalej marudzi, z takim podejściem nigdy nie znajdzie dziewczyny, ale właśnie tego nie łapie.