Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wazne o uchodzcach!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie rozmawialam z pewnym Pakistańczykiem. To kolega mojego kolegi. Rozmowa przez internet. On ma żonę dzieci, ja męża i dzieci. Chodzi o to, że on się przyznał, że cały Pakistan chce do Europy, cała Azja i Afryka. On sam szuka żony w Europie mając te zone w Pakistanie. Oni chcą się pobrac z europejką żeby byc w Europie i sprowadzic pozniej swoje rodziny. To jest plan. Myslałam. że padnę jak to mówił.

Gość gość
a debile wybierają TUSKA w Europie juz placa 250 tys euro rocznie za uchodzce

Gość gość
No właśnie, oni to robią celowo żeby nas zalac. Jeszcze trochę i zaczna się w Europie takie burdy o których nam się nawet nie śniło.

Gość gość
Jeśli ktoś pamięta czasy komunistyczne, to wtedy Polacy za wszelką cenę chcieli wyjechać na zachód. Teraz to samo jest w tzw trzecim świecie. Niestety, tam teraz bieda, ale im wcale nie zależy na Polsce, oni myślą o krajach zachodniej Europy. Nawet jak ktoś trafi do Polski, to szybko ucieknie. Wielu wyznawców pislamu szerzy psychozę strachu przed uchodźcami, zupełnie bez sensu. Jeśli ktoś pamięta poprzednie rządy PiSu, to może wie że wtedy sprowadzono do Polski ok. 100 tys muzułmanów z Czeczenii i jakoś ich nie widać. Albo wyjechali na zachód, albo się jakoś zaaklimatyzowali.

Gość gość
Do 08:25 są jednak na tym forum rozsądni ludzie i sensowne wypowiedzi.