Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wypadajace wlosy garsciami

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem mama 4m. Dziecka pije podstawowe witami ale to za malo.. wlosy wypadaja mi garsciami. Co mam robic, co moge uzywac gdy karmie piersia by je wzmocnic? bo jeszcze troche i bede lysa

Gość gość
Mi pomogl zapierwszym i drugim razem Revalid. Kolezance tez polecilam i zadowolona. Wypadanie zatrzymuje sie po miesiacu, trzeba zazywac minimum 3 msc.

Gość gość
Ja używam biotebal już drugi miesiąc ale nie ma efektów

Gość gość
Kapsułki z olejem z wiesiołka (Gal, w zielonym opakowaniu) i mocny napar z pokrzywy (nie herbatka pokrzywowa w torebkach tylko zwykła suszona pokrzywa na wagę, która można kupić w sklepach zielarskich i ze zdrową żywnością).

Gość gość
Biały szampon kerastasse. Kosztuje ok 90 PLN ale wart jest każda złotówke. Pół butelki i po wypadaniu.

Gość KarolinaPyn
na organicznewlosy.pl jest linia do włosów wypadających o ile dobrze pamiętam. możesz zerknąć bo fajny sklep, ja mam stamtąd szampon i maskę do włosów zniszczonych i polecam

Gość gość
Ajjj czasami włosy wypadają wskutek silnego stresu, albo przebytej choroby,organizm tak reaguje ale można działac, pić dużo pokrzywy która wzmacnia także [panzokcie i wpływa na cere. Ale rzeczywiście przy regularnym piciu pokrzywy (producent Malwa Tea) włosy przestały mi tak wypadać w hurtowych ilościach

Gość gość
A ja stosuję i piję codziennie drożdże.Stary sposób,ale skuteczny i tani.Trzeba stosować kilka tygodni.

Gość gość
seria Bioxsine (trwa jakiś szał ampułek, w promocjachi online już od 110 zł, używa się dwa razy w tygodniu)

Gość gość
Sprzedam tanio Alpicort E. NOWY, nieotwierany. Zużyłam jedno opakowanie, kuracja wcześniej dobiegła końca, a byłam zaopatrzona w dwa opakowania. Jedno całe zostało. Zapłaciłam za niego w aptece 70zł, sprzedam za 40zł. Proszę pisać pod adres Lotos-79@wp.pl

Gość gość
Biotebal jest podobno super ale przy kp nie wolno go brać.

Gość gość
A próbowala ktoras z was plastrów? Ja stosowalam te z dermastica, i dały super efekty