Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gość od homocwela mieszkał byś we Wrocławiu?

Polecane posty

Gość gość

Gość od homocwela mieszkał byś we Wrocławiu?

Gość gość
W tej dziurze? :D nigdy w życiu!!! kołbuc weź leki czubie i wypyerdalaj do czubków wiejski głupku Wrocław tak samo jak twoje opole czy zielona Góra to dziura a namysłów to już megadziura!!!

Gość gość
Gość od homocwela przecież sam kiedyś pisałeś że Wrocław to nie dziura ani zadoopie głupku wiec zdecyduj się czy Wrocław to dziura i zadoopie czy nie i nie pisz ze nie pisze z jedną osobą bo doskonale wiesz że piszę z jedną osobą czyli z tobą głupku i doskonale o tym wiesz!!!

Gość gość
Gość od homocwela i jak się do tego odniesiesz?

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Odnieś się do tego głupku Sam piszesz a potem zaprzeczasz i ukrywasz się pisząc że nie piszę z jedną osobą przyznaj wreszcie tchórzu że piszę z jedną osobą czyli z tobą głupku to pytam się czy Wrocław to dziura czy nie zdecyduj się w końcu!!!

Gość gość
Up

Gość gość
W*********j

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
kołbuc pojebie przyznaj się wreszcie jakiego świra ci w wariatkowie zdiagnozowali i nie udawaj że byłeś tam z "depresją" bo wiem lepiej i nie wmówisz mi że jest inaczej i co głupku udowodniłem ci że kłamiesz i jesteś psycholem a w psychiatryku zamkneli cie rodzice bo już nie dawali sobie z tobą rady. przyznaj się głupku

Gość gość
Ha! Zatkało kakao :classic_cool:

Gość gość
11:31 niczego mi nie udowodniłeś bo nie wiesz lepiej bo nie jesteś mną nie wiesz co myślę co czuje itd i goofno wiesz i nie udowodniłeś mi że kłamie to są twoje przypuszczenia a nie dowody i goofno wiesz i akurat nie kłamie bo lepiej wiem a ty na co się leczyłes?

Gość gość
Ps i czemu dziś na moje pytanie czy mieszkał byś we Wrocławiu napisałeś w tej dziurze nigdy to pytam się czy Wrocław to dziura i zadoopie czy nie zdecyduj się i dobrze wiesz że to ty napisałeś i nie wmawiaj mi że nie piszę z jedną osobą!!!

Gość gość
oczywiście nadal zaprzeczasz, ale ja wiem lepiej że jesteś psychicznie chory i nie wmówisz mi że jest inaczej i co zatkało cie kołbuc ze ktos cie rozgryzł co a ja udowodniłem ci że jestes psycholem i jestes opozniony w rozwoju a takze ze jesteś ubezwłasnowolniony bo rodzice nadal cie w domu trzymaja mimo ze wywalili cie z kazdej szkoly do ktorej chodziłes i nie jesteś w stanie samodzielnie funkcjonować

Gość gość
Ps nic nie udowodniłeś ps nie jestem ubezwłasnowolniony ani częściowo ani całkowicie bo mam pełną zdolność do czynności prawnych i jestem w stanie samodzielnie funkcjonować nie mam żadnej choroby psychicznej z wyjątkiem depresji głupku i nic mi nie udowodniłeś bo wiem lepiej czyli skoro mi to rzekomo udowodniłeś? To czemu mi tego nie stwierdzili co piszesz? Chyba wiem lepiej od ciebie i Teraz mam dowód że goofno mega wielkie goofno wiesz o mnie i goofno się znasz ps a tobie co zdiagnozowano?

Gość gość
I gość od homocwela po co mi udowadniasz rzekomo coś czego nie mam i czego mi nie zdiagnozowano i czemu coś mi udowadniasz skoro doskonale wiesz że wiem lepiej głupku co?

Gość gość
Ps i gość od homocwela wszystko to co pisałeś to bzdury i ja chyba wiem lepiej od ciebie więc nic mi nie udowodniłeś ps i to są tylko twoje przypuszczenia skoro chcesz mi to udowodnić że rzekomo coś mam czego nie mam to podaj dowody a nie przypuszczenia daj mi dowody Bo na razie to są przypuszczenia

Gość gość
Co zatkało cie teraz?

Gość gość
jesteś psychicznym świrem i udowadniasz to każdym wpisem coraz bardziej zreszta ja nie mam co do tego wątpliwości oczywiście bredzisz że nie jesteś ubezwłasnowolniony ale jesteś twoi biedni rodzice mają przesrane z takim głupkiem pod jednym dachem ale w gruncie rzeczy sami są sobie winni bo powinni cię zamknąć w jakimś ośrodku dla debili prowadzonym przez zakonnice wyrzucić klucz i zapomnieć takie zdebilałe dziecko to wstyd dla rodziny tylko żeby nawet durnej szkoły średniej zawodowej nie skończyć udowodniłeś że jesteś opóźniony w rozwoju i skretyniały

Gość gość
Ps nic nie bredze głupku lepiej wiem od ciebie niczego mi nie udowodniłeś podaj dowody!!!

Gość gość
ja od dziecka często jestem w psychiatryku tak samo jak od dziecka często jeżdżę do wrocławia i opola bo do wrocławia pociąg z namysłowa jedzie godzinę rodzice często mnie do szpitala zawożą jak już mi odwala i wtedy mnie tam zostawiają aż mnie lekami trochę wyprowadzą i potem wracam do domu w polkowskiem i tak od dziecka średnio co dwa trzy miesiące mnie zawożą

Gość gość
Nie nie jestem upośledzony ani skretyniały głupku czemu tyle jadu wylewasz frustracie co? Ile razy mam ci powtarzać że chyba lepiej wiem co mi jest a co nie i ty goofno wiesz i co byś nie pisał to chyba lepiej wiem zrozum to powtarzam po raz setny że niczego mi nie udowodniłeś ps lepiej wiem od ciebie ps a nawet gdybym był chory psychicznie i upośledzony czy ubezwłasnowolniony to co wg ciebie zasługiwałbym tylko na to by mnie niszczyć wyśmiewać gnoić wg ciebie takie osoby nie mają prawa żyć i zasługują tylko by ich gnoić tak? I są dla ciebie nikim i nimi gardzisz śmieciu tak? Pytam zrobiły ci takie osoby krzywdę? Co wg ciebie takie osoby trzeba całe życie zwalczać i więzić oraz niszczyć tak? Zrozum że na chorobę psychiczną każdy nawet ty może zachorować ps i skoro ty masz takie osoby za śmieci i uważasz by takie osoby gnoić to może z tobą jest coś nie tak? Co ci takie osoby zrobiły?

Gość gość
12:26 i jeszcze żeby te swoje chore urojenia że niby jestem chory umysłowo by mi je rzekomo udowodnić podszywa się pode mnie i pisze jako ja skoro doskonale wie że to on pisze i myśli że to jest jakis dowód pisząc jako ja czyli sam udowodnił że ma coś z głową więc nie będę z idiotą dalej pisać nara frajerze z głupkami nie piszę i tym wpisem z 12:26 sam udowodniłeś że masz coś z głową bo wiesz ze to nie ja pisałem

Gość gość
mateusz, dzieciaku, zrozum wreszcie, że ten ktoś używa dokładnie takiego samego języka i argumentów jak Ty. Prawdopodobnie po to by Ci pokazać jakie głupoty wypisujesz :O Przecież to Ty bez przerwy wypisujesz, że piszesz z jedną osobą i nikt Ci nie wmówi inaczej (klasyczny objaw paranoji), że ktoś nie był w tym czy innym mieście i ponieważ Ty tak twierdzisz, to znaczy, że automatycznie to "udowodniłeś" itd. itp. Tak naprawdę powinieneś poważnie się nad SOBĄ zastanowić I co do jednego się zgadzam z tymi co tu piszą, zupełnie równo w głowie poukładane to Ty nie masz, tylko nie pojmuję po co wypisujesz te wszystkie głupoty i tu wchodzisz...

Gość gość
gość dziś święte słowa kołbuc wypierdalaj raz na zawsze z kafe

Gość gość
Ps ja nikomu nie udowodniłem że piszę z jedną osobą tylko to są moje przypuszczenia

Gość gość
ale przecież cały czas wypisujesz te głupoty: "wiem że piszę z jedną osobą i nie wmówisz mi że jest inaczej" itp. zrozum, że takie i podobne wypowiedzi sprawiają, że ludzie mają cię za paranoika