Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Czy uważacie, że telewizor jest potrzebny w domu?

Polecane posty

Dla mnie w sumie jedynym zastosowaniem dla telewizora, jakie mogłoby mnie przekonać, jest podłączenie do niego konsoli do gier. Ale wole grać na PC, więc i tak telewizor nie jest mi potrzebny :P Za to nigdy nie rozumiałam ludzi oglądających telewizje w erze internetu. 2017 rok i telewizja? :P telegramy też wysyłacie zamiast SMS? :P

Gość gość
Mizantropia odraza gdyby nie telewizor to byś nie miała nic jak można nie mieć telewizora? Wiesz że Kraków to zwykła śmierdzaca dziura i zadoopie gdzie pełno syfu grzyb w zabytkowych budynkach zapach starości nic nie macie fajnego Kraków to zwykła dziura i zadoopie macie prowincjonalną mentalność a Wrocław i Poznań mimo że mniejsze od Krakowa żyją całą dobę pędzą ludzie tam są wielkomiejscy a tu? Żal mieszkam w Poznaniu i Kraków poznaniowi do pięt nie dorasta!!!

Gość gość
Telewizor jest mi potrzebny głównie do oglądania kanałów typu NatGeo Wild i filmów na DVD albo z VOD.

Gość gość
Jest, ale nie do oglądania seriali dla niedorozwiniętych. Po co mam oglądać filmy na laptopie, jak można w jakości HD w porządnym telewizorze, ewentualnie coś ciekawego na VOD. Nie rozumiem jak można ślęczeć całymi dniam przed gratem. Trzeba mieć porządne programy, a nie pakiet podstawowy z osiedlowej kablówki, bo wtedy faktycznie telewizor do gier albo na śmietnik

Gość gość
gazety do lamusa a świat tak się perfidnie urządził że przez tv przekazuje multum info z myślą że jełopy maja szansę i obowiązek być na topie z obowiązkami i nakazami i wskazówkami bo jak nie to psy per dolom mandat abo co jennego na łeb spadnie cuś na wnucka abo bankomat cie wyucha gdy nie obejrzysz wiadomości a w nich akcji spryciarzy to taki sygnalizator kiedy iść a kiedy zatrzymać a może i nawrócić i jak go pominiesz to wcześniej czy później wleźiesz w goowno nie każdy siedzi na kompie a poza tym na kompie musisz szukać a tu masz na bieżąco itp. itd. i można by godzinami dla tych co nie jarzą!!! BORYS.

Gość gość
To że nie rozumiesz innych ludzi to wynika z tego że masz za wąskie horyzonty myślowe.

Waskie horyzomty myslowe ahahahah przyganial kociol garnkowi. Pewnie ze jest, do konsoli i do filmow. Ale do filmow to nie jakies kupy typu lcd led czy lsd a plazma lub telewizor laserowy. Moj kumpel ma u siebie prywatna salke kinowa i wiem jaki to odlot ogladac np wladce pierscieni na dobrej plazmie ze sprzetem audio wartym 2500 funtow. Jak legolas strzela z luku to jest taki huk ze ja jeebie orgazm XDXD

Gość gość
Filipcio ty nawet mózgu nie masz bo ci psychotropy wszystkie szare komórki wytrzebiły. P.S. jak już chcesz się czymś chwalić to chwal się przynajmniej swoim kaleko na rencie :P . Ja nie potrzebuję dużego ekranu w domu by filmy oglądać. Wystarczy mi wyjście do normalnego kina lub do imax'a.

To co jego jest rowniez moje :). Przyjade do anglii to zara jade do niego na noc, ZA DARMO, bedziemy mieli seans filmowy i muzyczny bo jego kolekcja winyli jest nieziemska ;D. A ty?? Musisz za wszystko placic, bo ciebie nie stac na to by miec w domu salke kinowa, bo nawet by sie nie zmiescil ci sie telewizor ty idioto. A do kina to nie jest przyjemnisc chodzic debilu. Ty nawet jestes za gluoi na to by miec ku.pla ktory ma u siebie kino domowe, bo są tak tepi jak ty

Gość gość
Co cię tak zabolało? To że musisz cały czas liczyć na innych, czy sam niczego tak naprawdę nie masz? Niczym się nie różnisz od żebraka na dworcu.

Gość gość
Ja jeebie co za idiota z typa ;D. ty potrzebyuesz jedynie chodzic do pracy by mjec co do gara wrzucic, szary czlowieku ;D bez pasji i zainteresowan. Jak ktos sie pasjonuje filmami to kupuje sobie pasjonujacy sprzet a jak ktos jest prosty i tepy jak ty to nie ma pasji i zainteresowan wiec raz ns jakis czas pojdzie sobie do kina obejrzec epoke lodowcowa i juz wielki kinoman z ciebie jest. To fskt, tski sprzet ci niepotrzebny kretynie jeebany

Gość gość
Lol. Ale głupoty wygadujesz. Naprawdę myślisz że do oglądania filmów potrzebne jest sprzęt z kilkadziesiąt tysięcy zł. Dla kinomana ważne jest co ogląda, a nie na czym. Idź sobie lepiej oglądać kreskówki na sprzęcie kolegi póki jeszcze ci na to pozwala. :P

Gość gość
Kino i muzyka ty tepy smieciu. I tak lepiej ogladac filmy na dobrym sprzecie niz chvjowym. A u niego czyli u mnie jest lepiej niz w kinie smieciu. Jestem atakowany bo moj kumpel ma drogi sprzetvi kino domowe. Nie moj problem ze jestes za biedny idz wylewaj zale swojejcmatce ze tskie bydlo splodzila a nie mi smieciu

Gość gość
oglądam filmy wyłącznie dla treści i sprzęt nie jest ważny

Gość gość
A po co mam wydawać pieniądze na drogi sprzęt nagłaśniający, który jest mi zupełnie niepotrzebny? To ty jesteś niewolnikiem tzw. "luksusów". Twojemu koledze najwidoczniej ten sprzęt jest potrzebny to go sobie nabył. Czy każdy musi mieć to samo?

Gość gość
Jakbys mial pieniadze to bys inaczej spiewal pokrako, ale nie masz ;D. Brak sukcesu zawodowego tlumaczysz sobie ja tego nie potrzebuje, bo mnie nie stac ty idioto ;D. Nie wiesz jak to jest ogladac film i czuc sie jak na planie, buahah. A kupic dla ciebie film blue ray to tez niewiadomo co ty syfie j33bany :D🖐️

Gość gość
Ja mam telewizor i czasem oglądam filmy na dvd, bo jednak lepiej ogląda się na dużym ekranie niż na laptopie czy komputerze. Poza tym lubię też programy przyrodnicze i kryminalne a nie zawsze idzie znaleźć takie w internecie.

Gość gość
Granie na pc jest do bani, pozycja w ktorej sie siedzi myszka i klawiatura jest zepsuta. Lepiej sie jebnsc na wyrku i pograc w gre na telewizorze ktory wisi na scianie ;)

Gość gość
Co za problem mieć mysz i klawe bezprzewodową? Ja tak mam, jak chce to gram przy biurku, jak chce gdzie indziej to nie ma problemu. Zresztą ja i tak mam, że grac na kanapie nie umiem. Nie mogę się skupić, strasznie daleko itd.

Gość gość
Pc nie jest stworzony do gier, pc jest stworzony by robic kase. Pc zreszta nadaje sie dzisiaj tylko do grania w gry online. To juz nie jest era grania w gry single na pc. Przypominam ze laptop to tez pc.

Gość Justyna    Matuszczak
Już ja wiem jak te twoje wieczorki kinowe u Todda wygladają, pedale ty !!!! I kto mi kóórwa żeżarł śledzia z lodówki ??? odkupisz go skóórvysynu zobaczysz !!!!

Gość gość
Konsole to przecież też komputery tylko z mocno ograniczoną funkcjonalnością i praktycznie bez możliwości rozbudowy.

Gość gość
Jednak konsole sa przystosowane typowo do gier, odtwarzacz blueray, pc nie jest moim zdaniem takim centrum multimedislnym jak konsola. Duzo nizsza cena. A komputery trzeba regularnie upgradeowac

Gość gość
To zależy jaki komputer składasz. Mały komputerek też może mieć napęd blue ray i też może pełnić rolę centrum multimedialnego. Cena PC wcale nie musi być duża. Komputer za 2000 zł nadal będzie mocniejszy od ps4/xboxone. Wymiana podzespołów to zaleta, a nie wada. Jak gra typu Bloodborne ma bardzo długie czasy ładowania i regularne spadki fps poniżej 30 to nic na to nie poradzisz i musisz z tym żyć (nawet zamiana na ps4 pro nie poprawia sytuacji), a na pc wymieniasz kartę grafiki, procesor, dokładasz ram i problemy z wydajnością znikają. Dochodzi konieczność płacenia za multi i horrendalne ceny gier na konsolę .

Mi telewizor w ogóle nie jest potrzebny. Do wszystkiego wystarcza mi teraz komputer z łączem internetowym :)

Gość gość
Najlepiej wyrzucić go przez okno ☺

Gość gość
Może nie jest niezbędny ale fajnie mieć, obejrzeć jakiś film, pograć w gry . Fajna sprawa. My teraz kupowaliśmy i był dylemat qled vs oled, zależało nam na dobrej rozdzielczości i barwach, bo to też do grania, ale jak przeczytałem recenzję https://hdtvpolska.com/samsung-q9-test-najlepszego-tv-qled-2017-65 to się zdecydowałem na qled'a od samsunga. Genialny jest

Gość majkammmm
ja wole konsole. teraz mam ps3, ale zaraz kupuje ps4 z przedpremierowa fifa 18. i na konsoli tez moge ogladac YT czy Netflixa... wiec nic wiecej do szczescia mi nie trzeba, zadnych telewizorow;)

Gość paulina_zkomina
Ja tez uwazam, ze niepotrzebny. Filmy i seriale ogladamy na konsoli. Pojawia sie troche problem, bo teraz moj "konkubent" bedzie caly czas gral w fife 18 (zapowiada i grozi od miesiaca, a kupil w przedsprzedazy w me, wiec chyba jutro bedzie mogl juz grac) i ja do konsoli nie podejde... no ale przezyje te pare dni bez netflixa;)