Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odpowiedź dla ludzi, którzy pytają ile potrzeba czasu, by zapomnieć.

Polecane posty

Gość gość

Potrzeba tylko jednej minuty, żeby kogoś zauważyć, jednej godziny, żeby go ocenić i jednego dnia, żeby polubić, pokochać, ale całego życia, by go później zapomnieć... To stare powiedzenie sprawdzone przez pokolenia, a nie wymysły nowomody.

Gość gość
O Jezu! Dożywocie?

Gość gość
Nie strasz, mam w planach zapomnieć za 2 miesiące!

Gość gość
2 lata i kicha

Gość gość
Zgadzam się w 100%. Niestety jeśli trwa to u was parę miesięcy albo rok i jeszcze sobie wmawiacie że uda wam się zapomnieć to grubo się mylicie. Też sobie takie rzeczy wmawiałam gdy uczucie było jeszcze świeże. Potem czas mijał a ja nie zapominałam więc zaczęłam sobie wmawiać że zapomnienie to kwestia czasu. Do dzisiaj mi się nie udało a minęło naprawdę sporo czasu i to nie jest też tak że ja karmię to uczucie. Nie widuję go, unikam miejsc w których może się pojawić itd. Nawet czasami mi się udaje o nim zapomnieć na tydzień, 2-3 tygodnie po to aby ni stąd, ni zowąd mi się przyśnił i wszystko szło się jebać. Nie mam pojęcia dlaczego on mi się wtedy śni skoro o nim nie myślę i nie podsycam swoich uczuć. To takie żałosne i odbiera mi chęci do życia bo boję się że już nikogo innego nie pokocham i w końcu całkowicie się załamię. Spotykałam o niebo przystojniejszych facetów od niego a nie potrafiłam poczuć do nich niczego, czy jest ze mną coś nie tak?

Gość gość
13.55 Może na te czasy jest coś nie tak, ponieważ masz w sobie bardzo wiele człowieczeństwa. Nie zmieniaj tego.:)

Gość gość
A ja spotykałem i nadal spotykam o niebo ładniejsze od ciebie dziewczyny, ty to jakąś pomyłką byłaś, zwyczajny pasztet :-P ...to powinno ci pomóc he he!