Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

myslicie ze jakby kobieta miala duzo kasy to facet tez chcialby rozdzielnosci?

Polecane posty

Gość gość

ja w to nie wierze. Czytam kafe, czytam jak kobiety pisza ze facet chcial rozdzielnosci, tyle ze on wiecej mial odlozone, wiecej zarabial. Cwaniaczek, bierze zone, ale z klauzula ze w razie czego kopnie jak w d..pe, znajdzie mlodsza a te zostawi w jednych skarpetkach i nic to ze dzieci mu wychowala i wszystko z rodzina zwiazane ogarniala. Ciekawi mnie czy te wszystkie cwoki tez by tak nastawaly na rodzielnosc gdyby zona miala duzo kasy> jakos nie wierze.

Gość gość
jestem kobietą i nie rozumiem, co w tym dziwnego, że ktoś zabezpiecza zarobiony PRZEZ SIEBIE majątek? To nie XVIII wiek, kobiety mogą tak samo się kształcić i pracować, zarób sobie jedna z drugą, odłóż oszczedności to nikt nie bedzie was traktował jako nieudaczników i posożytów. Ja sobie kupiłam mieszkanie jeszcze jako panna, dorobiłam sie dobrej pozycji zawodowej i nikt mnie jako służki do "ogarniania domu" nie traktuje bo mąż wie ze musi się starac. Swoją drogą ja i tak się dziwie sie bogatym facetom, że żenią sie z biedaczkami, które do niczego w zyciu nie potrafiły dojść. Z intercyzą czy bez, ja na nieudacznika nawet bym nie spojrzała, pewnie jak i większość kobiet, wiec faceci jednak i tak są mniej materialistyczni.