Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marihuana legalna?

Polecane posty

Gość gość

Właśnie się dowiedziałem, że w Polsce można legalnie kupić i posiadać nasiona marihuany. Nie powiem, że mnie to nie zaintrygowało i jeżeli tak jest to chciałbym takie nasionka zakupić. Ale gdzie aby było w 100% legalnie?

Gość gość
Można jak najbardziej :) Ja zamawiam na https://nasionamari.pl bo to stosunkowo nowy sklep i dzięki temu fajne promocje na dobrych jakościach są. Poczytaj ustawę jeżeli dalej nie dowierzasz :)

Gość gość
lepiej nie brac posłuchac andrzeja sowy kogut on miał doswiadczenia z ta roslina i hera

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak "nasiona marihuany" - to tak, jakby powiedzieć "nasiona rodzynek".

Uważam, że nie można w dzisiejszych czasach problemu marihuany rozwiązywać na siłę i bać się, że powstanie nowy problem obok alkoholizmu. Alkohol możemy kupić bez limitu. Musi być akceptowalny przepis o odstąpieniu kary za posiadanie dowolnej ilości marihuany na własny użytek dla wszystkich. Ten przepis wpłynie na większe poszanowanie prawa wśród dużej ilości społeczeństwa, oraz na poczucie traktowania ludzi jak dorosłych. To jest pierwszy krok ku normalności.