Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy popieracie wystawy przeciw aborcji?

Polecane posty

Gość gość

Czy popieracie organizowanie wystaw przeciw aborcji fundacji PRO- prawo do życia? Myslicie, ze pokazywanie zdjęć zwłok po aborcji obudzi sumienia ludzi?

Gość gość
Oczywiście że tak , dla mnie trzeba być bezmozgiem żeby nie umieć zapobiec ciąży i się jeszcze tym debilizmem i brakiem wiedzy chwalić , dziecko to dziecko żyje od samego początku to nie nam oceniać czy możemy zabić czy nie

Gość gość
Ja bardzo popieram takie działania!

Gość gość
tak aborcja zabija biało rase europejczycy sa zagrozeni wymarciem 1 dziecko na pare gdy muzułmanie 8 dzieci na pare takie sa statystyki matematyki nie oszukasz

Gość gość
Popieram.

Gość gość
Jestem dojrzalym, odpowiedzialnym mezczyzna i jestem za ochrona tych, ktorzy nie sa w stanie bronic sie sami.

Gość gość
Rescator lewaku coebie aborcja dotyczy bo tacy jak ty nie powinni sie rodzic!

Gość gość
jak ktoś chce abocji to będziesz szukać na ten temat informacji, a w ten sposób się dowie, że te zdjęcia nijak się mają do rzeczywistości

Gość gość
a skoro zdjęcia dzieci w szpitalach czy umierających z głodu w Afryce nie budzą sumienia ludzi żeby wrzucić kilka monet na akcje charytatywne to zdjęcie pociętego płodu nie przekona kogoś kto nie chce być w ciąży żeby jednak nie usuwać

Gość gość
trzeba chronic zycie od poczecia

Gość gość
Tylko ze glodujace dzieci a Afryce to wynik tego ze murzyni kopuluja jak małpy zamiast zastanowić się czy maja co dac dziecku jeść idioto , biali nie mają dylematu czy dzadza coś dziecku jest tylko usuwają z egoizmu

Gość gość
ja proponuje wstawic relacje niechcianych dzieci, a takze zdjecia dzieci z wadami rozwojowymi urodzonymi pod prxymusem z powodu "ochrony zycia"

Gość gość
Ja mam gdzieś takie wystawy, nie zamierzam tego oglądać. Te organizacje pro life również. Szkoda zdrowia i nerwów na takie pierdoły :-(

Gość gość
aha, czyli wartość życia zalezy od koloru skóry...z***biście. I tacy ludzie mówią o moralności

Gość gość
dokładnie tak to potrzebne jak zęby w tyłku ☺

Gość gość
Wydaje mi się, że nie powinno być teraz lęku przed narodzinami chorego dziecka, ponieważ to główny powód tego zabiegu. Powstało wiele fundacji, a ludzi tam pomagających jest coraz więcej. Warto dać szansę na życie i zgłosić się na przykład do Szlachetnego Gestu jeśli sytuacja będzie tego wymagać.

Gość gość
Dokładnie. Po to są fundacje jak Szlachetny Gest. Medycyna idzie do przodu, dziecku można pomóc.

Gość gość
Dziecko w łonie matki nie ma głosu, za pomocą którego może powiedzieć, że chce walczyć. Wiadomo, że choroba jest bardzo ciężka, ale dzieci potrafią wygrać walkę o zdrowie i życie. To wszystko dzięki wspomnianej m.in. fundacji Szlachetny Gest.