Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wybrać praca w biurze czy w sklepie

Polecane posty

Gość gość

Mam do wyboru dwie oferty i nie potrafię sie zdecydować. Praca w biurze jest pracą w tzw panstwowce i jest to praca głównie z komputerem. Nudna i monotonna ale bardziej stabilna patrząc pod kątem przyszłości. Natomiast praca w sklepie a dokładniej w kwiaciarni jest czymś co zawsze chciałam robić bo lubię prace z kwiatami i ogólnie lubię być w ciągłym ruchu ale nie jest to praca stabilna, nie daje mi gwarancji zatrudnienia na dłużej. I teraz nie wiem co wybrać? Co wy zrobilibyscie na moim miejscu? Proszę doradźcie.

Gość gość
W sklepie, ja pracowalem i sobie chwale

Gość gość
A jak długo tam pracujesz?

Gość gość
Ja bym rozwijała się w kierunku jaki uwielbiam, jest tyle kursów w dziedzinie kwiatów,zawsze jest co robić, zawsze są nowe trendy. Uwielbiam kwiaty i zrobilabym prawie wszystko by moc z nimi pracować,możliwości są nieograniczone w tej dziedzinie,i właśnie to jest najpiękniejsze. To bardzo wdzięczny zawód jak i pasja. Zazdroszczę możliwości,i życzę powodzenia.

Gość gość
Up

Gość gośćśćć
lepiej pracować z kwiatami niż z grupą wrednych bab, które tylko czekają aż wyjdziesz żeby ci dupę obrobić. Żeby pracować w biurze w jakiejś państwowej instytucji trzeba być fałszywym i uwielbiać plotki i gadanie o niczym inaczej nie da się tam wytrzymać