Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba się zabije bo mam dość życia w samotności

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lata i żadna dziewczyna mnie nie chcę :( mimo iż się wiele starałem i każda mnie odrzuciła

Bo kobiety to h.....e Sama to wiem nie możesz tak podchodzić może za bardzo sie starasz i udajesz kogoś kim nie jesteś

Gość gość
Zawsze starałem się być sobą taki jaki jestem :( i max co osiągnełem to przyjaźń z taką jedną

Gość gość
Wiesz ile jest facetów co chciało by mieć dziewczyne do przyjaźni, a ty tak o tym piszesz jakby to było niewiele warte.

Gość gość
Ale ja chcę mieć dziewczynę do bycia z kimś, a nie tylko najlepszą przyjaciółkę :(

Gość gość
Może nie jestes w ich typie. Schudnij, zadbaj o siebie

Gość gość
właśnie że robię coś ze sobą, biegam, chodzę na siłkę aby jakoś wyglądać a mimo to nic to nie daje :(

Gość gość
Nic to mu nie da sam to przerabiałem kobiety chcą niewiarygodnie przystojnego faceta, który zachwyci każdą kobietę.

Gość gość
Wierzę, że byś chciał, tak samo jak setki tysiecy innych samotników. Ale ... no nic nie zrobisz, możesz tylko dalej próbować. Poznawaj nowe dziewczyny i co komu pisane, moze w końcu trafi się ta właściwa.

Gość gość
18:57 tak samo można napisać - a faceci chcą tylko idealnej laski

Gość gość
Ja nie chcę idealnej :( to zarywałem nawet to tych mniej ładnych bo byłem gotowy zaakceptować wady bo kazdy ma jakieś, ale nawet one mnie odrzucały

Gość gość
Posłuchaj, po 1- młodziutki jeszcze jesteś, 23 lata to sie zaczyna szukac do związku, a nie kończy życie. Po 2- zmień nastawienie, bo jak bedziesz taki smutas przegrany, to z pewnością dziewczyn to nie przyciągnie i nie przekona do ciebie. Po 3 - daj na luz, bo często tak jest że im bardziej na coś przemy, tym bardziej trafiamy na ścianę. Po 4- mam nadzieję że rozumiesz o co mi chodzi :P

Gość gość
Brzydkie, szpetne też chcą modela z wyglądu na przeciętnego nie zwrócą uwagi.

Gość gość
ani jednej nie spotkałem dziewczyny, która by choć troche patrzyłem na charakter wszystkie jak leci oceniają kogoś po wyglądzie i lecą tylko do tych co robią wrażenie wśród koleżanek.

Gość gość
patrzyły*

Gość gość
Brzydcy, grubi, zaniedbani faceci też chcą tylko extra d*py, każdy tylko patrzy żeby taką zarwać i się seksić.

Gość gość
Nie znam żadnego chłopaka którego by interesował charakter i osobowośc dziewczyny, każdy zagląda tylko w dekold, patrzy czy ma długie nogi, jędrny tyłek i fajny biust. Ale nam bedziecie zarzucać, ze to TYLKO MY patrzymy na wygląd. Hipokryzja pełną gębą.

Gość gość
gość dziś tak? wczoraj widziałem atrakcyjnego faceta typowego ciacha z telenoweli z otyłą kobietą która ważyła ok 120kg.

Gość gość
gość dziś nie chcą bo więdzą, że nie mają szans u szukają dziewczyny ze swojej ligi.

Gość gość
19:13 ale ty naiwny, to pewnie jego sponsorka, dla kasy z nią jest. A jak chcesz to dam ci odwrotny przykład - co powiesz na to jak z brzydkim grubym facetem jest super laska - że pewnie dla pieniędzy z nim jest. Wiec każdej stronie można zarzucić takie argumenty. Ale wiecie w czym jest wasz problem? Że wolicie biadolić jak baby, że to wina wszystkiego braku pieniędzy, super ciuchów, super bryki, bo gdybyście to mieli to i laska by przy was była. A problem jest w was i waszym marudzeniu, bo szczęśliwa miłość i związki zdarzają się nawet biednym i brzydki ludziom.

Gość gość
brzydkich, przecietnych dziewczyny nie chcą :(

Gość gość
Dziewczyny chca faceta ktory nie boi sie zagadac i wyjsc z inicjatywa. Przecietna dziewczyna jest poprostu niesmiala i trzeba samemu ruszyc tylek, poza tym podejście typu nie ta to inna, a nie zagadales do trzech i się zalamujesz, bierz się w garsc. Jestem kobieta i ze swojej strony moge powiedziec ze wazna dla mnie jest pewnosc siebie bo sama w zyciu do faceta nie zagadalam ot taki ze mnie tchórz.