Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ona mnie ma w doopie ze tak odpisala?

Polecane posty

Gość gość

Chcialem sie umowilc z dziewczyna, z ktora nie jestem w zwiazku ale sie spotykamy w czwartek. Jednak wtedy nie odpisala, dopiero w sobote napisala tak " przepraszam, ze dopiero teraz Ci odpisuje, ale w ostatnio bylam troszke zajeta i wylecialo mi z glowy zeby odpisac, a wiatek i tak nie moglibysmy sie spotkac bo mialam wyjazd do rodziny do Warszawy. A co u Ciebie? usmiech.gif Mam nadzieje, ze wszystko odbrze. Caluje" Myslicie, ze ona mnie olewa? jak sie zachowac w tej sytuacji

Gość gość
up

Gość gość
zwykła, klasyczna olewka, ubrana w miłe słówka. odpuść sobie

Gość gość
JA bym się po jednym razie nie doszukiwała olewki, w końcu każdemu zdarza się zapomnieć, albo być zabieganym. Za pare dni spróbuj jeszcze raz się z nią umówić, mozesz wysłac jej tekst w stylu "napisz, kiedy tobie będzie pasować" i poczekaj co odpisze. Jak da jakąś wymówkę, to już wiesz na 100% na czym stoisz.

Gość gość
ślepy jesteś, ewidentnie cię olewa

Gość gość
Nno nie jesteś dla niej zbyt ważny,gdybyś był to znalazłaby czas ,nie ważne jak bardzo byłaby zabiegana. ...ja bym odpuściła ale jeśli ci zależy i chcesz mieć pewność to jak ktoś radzi spróbuj raz jeszcze,przekonasz się.

Gość gość
Nie przesadzajcie, jasnowidze. Moze miala cos np pogrzeb. Wypadki chodza po ludziach

Gość gość
07:47 jasne,chomik jej zdechł.