Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misiax

Nie moge sobie wybaczyc...

Polecane posty

Gość Misiax

Zaczynajac od poczatku... W pazdzierniku doszlo do pewnego incydentu. Moj chlopak wrocil z trzydniowego wyjazdu szczesliwy, caly w skowronkach... Ja bylam w 7 miesiacu ciazy. Po takim czasie chcialam mu zrobic niespodzianke i poszlismy kochac sie w samochodzie. Spelnilam jedno z jego marzen erotycznych. Gdy wrocilismy do mieszkania zauwazylam w jego telefonie smsy do innej. Co prawda to wszystko co tam pisal i co wysylal mu wybaczylam, ale nie moge sobie wybaczyc ze nic nie zauwazylam i ze z nim to zrobilam. Nie jestem pewna czy tez do konca jemu wybaczylam, bo mysle ze powinien mi powiedziec stop i sie przyznac... Jak mam wybaczyc i sobie i jemu do konca?

Gość gość
W 7 m.w ciąży sex w aucie ,niepoważna jesteś i on również!s

Gość gość
widać że patologia

Gość gość
gosciu patologia to złe słowo,ale uważam że niewygodne warunki w samochodzie to nie jest odpowiednie i bezpieczne miejsce do uprawiania srxu zwłaszcza w 7 miesiącu ciąży.W ciąży trzeba uważać na siebie i dziecko.Nie można tak.Stawianie fantazji faceta ponad bezpieczeństwo płodu to moim zdaniem czysta głupota.Nie obraź sie autorko ale rozumne to to nie jrst.Pomyślałaś o dziecku.?W ogole sex od 7 m.powinien być ograniczony bo może wywołać przedwczrsny poród.Nie czytałaś poradnikow.?s

Gość gość
Pewnie Cie zdradzał z nią na tym wyjeździe Ale Ty wszystko mu wybaczysz, bo go kochasz prawda? :D. To wybaczaj i nie narzekaj tutaj jak znowu cos odwali. I nie dziś się później ze facet nie będzie miał szacunku do Ciebie skoro sama nie masz honoru.

Gość gość
A tak swoją drogą co to za facet ktory dla swoich fantazji wymaga bądz akceptuje uprawianie sexu w aucie w 7 m.ciąży narażając przy tym i matkę i dziecko Bez rozumu oboje.s