Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety zachowują się jak dzieci z gimnazjum

Polecane posty

Gość gość
gość dziś usłyszałem taki tekst od 24 letniej kobiety

Gość gość
Niechciana ciąża?To dlaczego to własnie wy zmuszacie kobiety do aborcji?U kobiet nie ma czegoś takiego jak niechciana ciąża ponieważ mają instynkt macieżynski.99%aborcji na swiecie jest pod waszą presją dokonywane.Ja nie dałam sie i urodziłam!Bo dar życia to cud!

Gość gość
No tak zapomniałem napisać, że facet musi zarabiać 2-3x razy tyle co kobieta, bo go zaraz nazwie, że jest nieudacznikiem, nieróbe,, ważne żeby robił 12h dziennie, był dobrym kochankiem, który będzie ci dawały wielokrotne orgazmy, gotował, sprzątał, śpiewał pod domem i był romantyczny 24/7 nie ważne czy przyjdzie styrany ważne, że ma przynieść kase na twoje zachcianki. Kobieta jedynie leży na kanapie, ogląda seriale m jak miłość, pierwsza miłość, barwy szcześcia czy o mnie się nie martw, zrobi obiadek, odbierze dzieci z przedszkola czy szkoły i tyle miała roboty na cały dzień.

Gość gość
No to mamy odmienną definicję tego kto się zachowuje jak z gimnazjum. Dla mnie niedojrzałość to właśnie podążanie za tym co mówią nam inni i rodzenie dzieci nie dlatego, że chcemy a dlatego, że się powinno. Ci którzy świadomie nie decydują się na dzieci są życiowo mądrzejsi niż Ci, którzy robią wszystko bez przemyślenia albo mają dzieci jako jedyną rozrywkę w życiu. Kogo się krzywdzi brakiem dzieci? Tylko nie wyskakujcie z tym, że nie będzie nikt pracował na moją emeryturę, ponieważ: a)każdy pracuje na swoją, a że ktoś przewalił kase innych to nie moja sprawa b)nie każdy mieszka w Polsce/nie każdy płaci składki zus I za nic nie uwierzę, że ludzie mają dzieci tylko dlatego, żeby był przyrost naturalny. Nie, mają bo chcą ich dla swoich egoistycznych zachcianek(typu posiadanie zajęcia, czucie się kochanym i potrzebnym) albo zwyczajnie nie użyli antykoncepcji.

Gość gość
Niechciana ciąża?To dlaczego to własnie wy zmuszacie kobiety do aborcji?U kobiet nie ma czegoś takiego jak niechciana ciąża ponieważ mają instynkt macieżynski.99%aborcji na swiecie jest pod waszą presją dokonywane.Ja nie dałam sie i urodziłam!Bo dar życia to cud! xxx Szkoda, że nie masz instynktu ortograficznego :D

Gość gość
gość dziś Przecież nikt was nie zmusza do aborcji to wasza decyzja co z tym zrobicie. Nikt też wam nie kazał uprawiać seks z chłopakiem przecież wiadomo, że bocian nie przynosi dzieci :D

Gość gość
22.01 Chłopie dorośnij bo pojęcia nie masz o życiu.To co piszesz z własnej perspektywy szowinistycznej nie ma żadnego przełożenia z perspektywy kobiety,wszystko ci sie pomyliło i pomieszało.Mam wrażenie że rozmawiam z dwulatkiem.

Gość gość
No tak zapomniałem napisać, że facet musi zarabiać 2-3x razy tyle co kobieta, bo go zaraz nazwie, że jest nieudacznikiem, nieróbe,, ważne żeby robił 12h dziennie, był dobrym kochankiem, który będzie ci dawały wielokrotne orgazmy, gotował, sprzątał, śpiewał pod domem i był romantyczny 24/7 nie ważne czy przyjdzie styrany ważne, że ma przynieść kase na twoje zachcianki. Kobieta jedynie leży na kanapie, ogląda seriale m jak miłość, pierwsza miłość, barwy szcześcia czy o mnie się nie martw, zrobi obiadek, odbierze dzieci z przedszkola czy szkoły i tyle miała roboty na cały dzień. xxxx Najpierw mówisz o tym, że facet ma zarabiać 2-3 razy więcej niż kobieta, a potem o takiej niepracującej. Zdecyduj się. A to, że Ty pozwoliłeś sobie wepchnąc siebie w taki układ jeszcze nie oznacza, że wszystkie kobiety są identyczne. Śmieszni panowie jesteście. Ja bym wszystkich mężczyzn nie umiała wrzucić do jednego worka. Ale cóż nie mam tak nieskończonej mądrości jak wy :D

Gość gość
Nikt nas nie zmusza ??mnie mąż zmuszał choć wczesniej poczelismy świadonie i zaplanowane .Po prostu spanikował a potem siłą za dwie rece do auta ciagnął z 2,500 tys w kopercie ns Czechy.Wyrwałam się !Powiedziałam ze nie chce go znać i urodziłam.Wrocił na klęczkach!3 inne znajome miały tak samo

Gość gość
Jednej dziewczynie facet zagroził ze jak nie usunie to z nią zerwie.Głupia dokonała aborcji pod jego presją a potem i tak ją rzucił Dziś dziewczyna przebywa w zakładzie dla ovłakanych bo wyrzuty sumienia za zabicie dziecka są tak duże że nie jest w stanie z tym żyć.Ma koszmary senne,budzi się z krzykiem.Tacy jestescie ,tak można na was pokegać.Facet silne ramiona kobieta puch marny ,tak z wyjątkiem tego silnego ramienia!!Wy nie wiecie co to odpowiedzialność.

Gość gość
Zachowujecie się jak dzieci bo wierzycie w każdą bajkę jaką powie facet.

Gość gość
gość dziś Ja bym nigdy tak nie postąpił.

Gość gość
Jaką bajke ?slub to ślub i chodzenie na powaznie to chodzenie na poważnie.Trzeba mysleć co sie mowi i robi.A nie chcesz dzidziusia?chcę!a potem ja nie chciałem .

Gość gość
gość dziś Zadam pytanie, a ktoś jej kazał uprawiać seks? dlaczego nie zerwała jak widziała jaki z niego d**ek wiadomo, że taki facet prędzej czy później odejdzie.

Gość gość
Wy jak się przejedziecie na pustakach to dalej lgniecie do tych samych, a potem się żalicie jacy mężczyźni są okrutni, wredni, potrafią jedynie myśleć przyrodzeniem.

Gość gość
To nie moja wina, że wybrałaś nieodpowiedniego faceta do związku.