Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w dzisiejszych czasach moralność jest passe?

Polecane posty

Gość gość

Jakaś laska majaca chlopaka pisze do mnie, że szuka seksu. Wyśmialem ją i wysłałem zdjęcie tej rozmowy do wlasnej dziewczyny a ona, że nie ma nic przeciwko temu, oraz, ze pozwala mnie na taką 'znajomość' i sama chętnie by wykorzystała podobna sytuację. Ja pitolę.... ludzie, co z wami nie tak? https://zapodaj.net/images/4d54294c7efdd.jpg

Gość gość
co za baby :/ ja się cieszę, że nie jestem facetem. A długo z nią jesteś? Może ona już nie jest tak zaangażowana w związek i jej nie zależy? Skoro wyraża zgodę na coś takiego...

Gość gość
Byłem z nia jakieś półtora roku. Od 15 minut jestem singlem :D. Już na początku naszej znajomości odwaliła akcję, że chciała mnie na siłę przekonać do trójkąta. Gdybym wtedy nie uznał tego za jednorazowy wybryk i od razu z nią zerwał, ech....

Gość gość
No po takiej akcji jak na początku to trzeba być czujnym ;) może trafi na takiego, który też nie jest za monogamią. Dobrze chociaż, że Ci na głowie nie siedzi i Cię nie zdradza :P Szkoda tylko, że jest się z kimś w związku i dopiero po czasie takie rzeczy wychodzą. Nigdy nie wiadomo na kogo się trafi

Gość gość
To ta co ćwiczy sztuki walki?

Gość gość
O kurdę, współczuję.

Gość gość
gość dziś ...ludzie, co z wami nie tak?... x Z nami, czy z tobą :P ? x Przecież to ty masz puszczalską dziewczynę :D.

Gość gość
też tego nie rozumiem, gdzie szacunek do drugiej osoby i samego siebie? najgorsze jest to, że ci moralni zawsze trafiają swoim pechem na takich prymitywnych i "wolnych" ludzi...