Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gojka0

zahamował znajomość ale nadal się odzywa. ale jak z nim rozmawiać

Polecane posty

Gość goja0
nie wiem czy chcę czekać dlaczego? bo nie wiem czy jest na kogo = nie znam go na tyle, by to oceniać spotkaliśmy się 2 razy, rozmawiamy 3 miesiące, ale to na spotkania twarzą w twarz poznajemy drugą osobę chciałam poznawać na spotkaniach, kawie, spacerach... a on się wycofał

Gość gość
A co tu rozumieć? :) Nie chce się z Tobą spotykać więc się nie spotyka. A te teksty, że ty jesteś wspaniała, ale on się nie chce angażować to tak na osłodę i żeby uciszyć wyrzuty sumienia. Nie chce się angażować w znajomość z Tobą, teraz jasne?

Gość gojka0
wyrzuty sumienia... no ładnie... tak, juz jest jasne że on po prostu nie chce sie teraz angażować

Gość gość
Ja mam odwrotnie niz autorka,poznalam faceta w internecie , miły sympatyczny bardzo inteligentny, che sie spotkać .I tu jest problem ja potrzebuje czasu na spotkanie.Wiem, moze to wydaje sie dziwne dla niektórych,ale ja na razie nie chce.Facet dał mi czas ,wiem ze dlugo czekać nie bedzie ,chyba zbyt dlugo ze sobą rozmawialismy wydaje mi sie,ze kazde z nas ma jakies wyobrazenie na swój temat i ja obawiam sie tego rozczarowania.