Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robiłam porządki w pokoju córki i znalazłam ukryte tampony...rozpłakałam się

Polecane posty

Gość gość

Sprzątałam jej szuflady i szafki pod ułożonymi bluzami, miała schowaną torbę a w torbie był włożony plecak a w plecaku były w jednej z przegródce tampony...usiadłam na łóżko i rozpłakałam się.

Gość gość
bo?

Gość gość
Też ukrywałam przed mamą, że dostałam już okres. Po prostu wstydziłam się powiedzieć

Gość gość
Ale ona używa tamponów...ma 12 lat...nie ubiera się przeciez wyzywająco, nie sądziłam że jest jedną z tych dziewczyn...nie wiem co mam robić. Wyrzuciłam je oczywiście.

Gość gość
No ale to jest kwestia braku dobrych relacji i zaufania między tobą a dzieckiem. Pracowałaś na to od urodzenia, wiec chyba nie jesteś zdziwiona? I czemu przeszukujesz rzeczy swojego dziecka?

Gość gość
co wyzywający ubiór ma do tamponów bo nie widzę żadnej logiki :/

Gość gość
Nie przeszukuje a sprzatam. Do tego wolę wiedziec jeżeli coś złego się dzieje w jej życiu. Np. wiem doskonale gdzie trzyma pamiętnik i jestem zaznajomiona z ego trescią.

Gość gość
Jakby miala podpaski to byłoby ok? Szkoda, ze dziecko nie uzylo waty lub starych szmat. A tak w ogóle to nieźle prowo. Miłego dnia

Gość gość
No niestety, kolejne żenujace prowo :O Tyle, że takich szperających-kontrolujących mamusiek na świecie mrowie. Zamiast popracować nad zaufaniem dziecka to lepiej szpiegować. Czytać pamiętnik- obrzydliwe ;/

Gość gość
To prowo już było!

Gość gość
Ja bym wolała gdyby poszła do mnie i przyznała się ma okresy już i chce ich używać , ale tampony świadcza że już niestety urpawiała sex i jest tzw. "łatwą dziewczyną". Nie wiem dlaczego tak sie stało.

Gość gość
Haha" jest łatwą dziewczyną "jest dzieckiem a ty jesteś upośledzona pisząc takie prowo weź się lepiej za robotę

Gość gość
Używałam tamponów będąc dziewicą. Dostałam okres jak miałam 10 lat i w wieku ok. 12l używałam tamponów mini. Była dokładna instrukcja jak używać będąc dziewicą. Wszystko konsultowałam z mamą, bo mogłam jej zaufać i była wspaniałą mamą. Teraz jestem dorosła i 3 razy w tyg chodzimy razem na basen i dzwonimy do siebie codziennie. Jakbym miała taką matkę jak ty, która mi grzebie po rzeczach i nazywa łatwą bo używam tamponów to teraz miałybyśmy sporadyczny odświętny kontakt. Więc się zastanów nad swoimi relacjami z córką.

Gość gość
Dziewczyny, myślicie że są takie ybnięte matki jak autorka prowokatorka?? jprd!! Jeśli tak, szczerze współczuję córkom.

Gość gość
Podobne prawo już było. Tylko nie wiem jaki masz w tym cel autorko. Ja sama kupuje córce tampony. Powiedziałam jej by sama zdecydowała co jej odpowiada

Gość gość
To żaden problem, jak byłam dziewicą, a teraz moja 16 letnia córka używa prezerwatyw, no i co mam zrobić?

Gość gość
Dobrze robi, mądra i rozsądna dziewczyna.

Gość gość
Popracuj nad stylem :P

Gość gość
Moja córka też używa gumek i bardzo się z tego cieszę.

Gość gość
prowo sie wciąż kręci ..........

Gość gość
kuźwa, 16 lat i już seks, ale córka, widocznie ma to po matce, przecież wy te córki wychowujecie na szmaty, po co wy się decydujecie na rodzenie szmat

Gość gość
moja też od roku współżyje z chłopakiem a ma 16 lat i nic na to nie poradzę