Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

młode dziewczyny ze wsi pytania

Polecane posty

Gość gość

otóż będąc niedawno na pewnej wsi zauważyłem duże zainteresowanie wzrokowe ze strony młodych lasek i oto moje pytania jaki trzeba mieć samochod by takiej zaimponować? czy długo trzeba czekać na sex? czy większość wiesniar wygląda jak owoce związków kazirodczych?(JOKE:D)

Gość gość
s********j palancie

Gość gość
niewiem ile masz lat ale zabawny sposób myślenia, urodziłam się i do 19 roku życia mieszkałam na wsi, i wiesz co ci powiem?? większość dziewczyn ze wsi wie co to cieżka praca, i raczej żadna nie poleci na twoje Tico -z lpg , a jeśli chodzi o sex to wydaje mi się że jeśli w mieście żadnej Dżesiki siostry Sebixa nie wyrwałeś, to może być ciężko i na wiosce:) ps. zawsze mnie bawiło myślenie ludzi z miasta że jak ktoś jest z wioski to nie wie co to sedes i ma siano zamist mózgu, ahhh ludzie i wasze durne stereotypy

Gość gość
i jeszcze jedno pytanie. czemu tyle wiesniaczek jest takich spasionych?co one jedzą?:o

Gość gość
nie zauważyłam żeby więcej dziewczyn z wioski niż z miast było spasionych, no cóż jedne żrą smalec, drugie na wieśmaka do Maka chodzą

Gość gość
też sie na tym zastanawiam, moi sąsiedzi sprzedają mieszkanie , i budują sie na jakiejś wiosce , bo stwierdzili że wolą wychowywać dzieci na wsi niż w bloku , z mikroskopijnym balkonikiem i goownem na wszystkich trawnikach i paskownicach z żulerią pod Biedronką

Gość gość
no moja babka ma podłączenie do kanalizacji i normalny kibel od jakichs 8 lat więc nie wiem jak u innych. Córki baboli są grube te mało rolne sa chudsze. ja się z nikogo nie smieje ja tylko się pytam bo nie znam.Tak naprawdę wiem że im większe miasto tym bardziej zdeprawowane dziewczyny więc cicha tradycjonalna bylaby ok.byle nie robila problemów jak karyny z blokowidk. i nir była gruba/zmutowana.

Gość gość
Dziewczyna na wsi zna ciężką pracę i jest skromna,ma poukładane w głowie,przynajmniej te ,które ja znam i widuję codziennie w mojej miejscowości. Tak marginesie Byłam z dzieckiem na szczepieniu w piątek i przeraziłam się widząc grupę gimnazjalistek...chyba gimnazjalistek bo wyglądało to to na 25-30...tapeta na twarzy,pazurki pomalowane,w rączce super telefoniki a doopska w leginsach lub postrzępionych dzinsach jak szafa ;-/i wszystkie ubrane właśnie na jedno kopyto,spasione klony. Ciekawe jak będą wyglądać za 10 lat

Gość gość
beda w wieku 18 lat wyglądać ja zużyte przechodzone 30:) taka niestety prawda, nawet idąc do klubu z narzeczonym widzę tą różnice, dziewczyny z miasta ( nie wszystkie) szczególnie małolaty za wzór stawiają sobie wytapetowaną , spaloną na solarium dziunie w przymałej sukience długości bluzki, przykre

Gość gość
a mnie zastanawiają te dooopska w legginsach, jeszcze rozumiem obcisłe jeansy, ale one noszą czarne legginsy na tłustej kwadratowej doopie , materiał totalnie przezroczysty i widać majciochy, ja bym się wstydziła tak z domu wyjść a tu idzie gwiazda , świńskie raciczki w Nike Air Max (które moim zdaniem są okrutnie brzydkie) , wymachuje telefonikiem , i szuka bata w galeriim, straszne to jest, ostatnio pomagałam bratu wybrać garnitur w sklepie, i podlazły 2 takie na oko 16 lat, z tapetą szpachelką nakładaną, i z durnowatym uśmieszkiem proponowały mu loda za bluzkę, mój brat po pierwszym szoku wykrztusił żeby spie**** , poszły obrażone, co się dzieje z tym światem