Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

No i po co się odezwał.

Polecane posty

Gość gość

Zostawił mnie 4 miesiące temu twierdząc że nic do mnie nie czuje i że nie poczuje obrażając przy tym a tu dzisiaj, po tylu miesiącach milczenia przeprasza za wyzwiska i chcę bym była szczęśliwa i mi się ułożyło. A co go to obchodzi. Był sam do tej pory jest, po zerwaniu zarywal do Laski ale ona go olała. Ja dochodzę do siebie a tu dziś ten sms, zburzyl mi równowagę. O co może mu chodzić? To typ cwaniaka i strasznie uparty jak zrozumieć jego zachowanie bo nie wierzę że nagle zmiana i życzy mi jak najlepiej.

Gość gość
pies ogrodnika olej go

Gość gość
Sam nie weznie a i innemu nie da. Hmmm. A może bada delikatnie grunt mówiąc żeby Ci się ułożyło (czy masz kogoś itp.)

Gość gość
Olać, nie daj się sprowokować i podpuścić, nie odpowiadaj mu.

Gość gość
Zdystansuj się dziewczyno. Jeśli naprawdę mu zależy to zrobi wszystko by wrócić. Obserwując wyciagaj wnioski z jego zachowania.

Gość gość
Ciekawi mnie dlaczego nagle się odezwał.

Gość gość
Może nie znalazł nikogo do tej pory wiec chce Cie por...c bo nikogo innego nie ma pod ręką. Olej cwaniaka, nie odpisuj.

Gość gość
Jak dlugo byliście razem?

Gość gość
Facet 31 lat, byłam jego pierwsza poważna dziewczyna, byliśmy razem rok, wcześniej był z laską trzy miesiące która tylko chciała by wszystko jej kupowal. Jego rodzina myślała że będziemy już razem strasznie mnie polubiła, kontakt mamy do dziś, wiele razy mówili że on jest wybuchowy itp.ze będzie przepraszał, zrywal wiele razy ale przerwy trwały tydzień, dwa, tym bardziej nie rozumiem jego zachowania.

Gość gość
Facet wydaje się być niestabilny emocjonalnie a to najgorsze co może być. Uciekaj jak najdalej od niego i nawet nie oglądaj się za siebie bo wykonczy cie psychicznie i zniszczy ci życie

Gość gość
facet 31 lat i mial tylko dwie dziewczyny z krotkim stazem? cos tu smiedzi

Gość gość
Co śmierdzi? Może ten typ tak ma.

Gość gość
to toksyczny zwiazek, nie dawaj szansy bo będziesz cierpiała, on startował do innej nie udało sie to z braku laku odezwał sie do byłej...nie zasługuje na uwage olej go

Gość gość
Nie kocha to nie kocha, i co chcesz być w związku bez miłości?

Gość XXXV
Odpowiedź w stylu: nie życzę sobie kontaktu z twojej strony. W razie czego zgłoszę nękanie na policję. Plusa zablokowanie wszędzie gdzie się da powinno pomóc.