Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ma ktoras z was nadzerke ?

Polecane posty

Gość gość

Czy mialyscie ja usuwana i czy mialyscie jakiej jwj objawy ?

Gość gość
tak miałam usuniętą solcogynem. a objawy -wzmozona ilość śluzu i w związku z tym częste infekcje.

Gość gość
Ja też miałam smarowana solcogynem 2 razy. W przeciągu miesiąca. A dowiedziałam się o niej na kontrolnej wizycie u ginekologa.

Gość gość
Tak mialam najpierw liczyłam farmakologiczne później zdecydowałam o wymrorzeniu. Dziś mam spokój.

Gość gość
Ja mam dużą nadżerkę ale lekarz stwierdził że u nieródek nadżerki się nie usuwa ;/ Niestety infekcje ciągle wracają ale lekarze dają mi tylko kolejne tabletki albo kierują na laserowe usuwanie na które mnie nie stać - co z kolei jest krytykowane przez kolejnych lekarzy że blizna po usuwaniu rozerwie mi się przy porodzie.

Mialam i mialam usuwana laserem Nie odczuwalam żadnych dolegliwości tzn nie czułam ze ja mialam

Gość gość
Miałam dwa razy. Usuwałam przed każdą ciąża (było dwie) efekt. Szyjka nie mogła się rozwierać ciężkie porody. nawet drugi gorszy. Sam lekarz przy porodzie powiedział że to przez wypalanie najgorsza możliwa forma leczenia. Zmieniłam lekarza. Rób cytologie i czekaj.

Gość gość
Po pierwszym porodzie miałam wypalana smród masakra, nie czułam że ja mam poszłam na wizytę i lekarz zobaczył nie długo rodze po raz drugi mam nadzieję że mi nie nie pęknie czy coś i że nie będzie następnej

A u mnie szyjka normalnie sie rozwierala. Przynajmniej do 5 cm