Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciupciaczek1234

okres.... pomocy

Polecane posty

Gość ciupciaczek1234

czesc, powinnam dostac okres na poczatku stycznia tak od 10 jakos, spoznil mi sie i dostalam 24 stycznia robilam test ciazowy ale wyszedl negatywny, myslalam ze mi sie przesunął na koniec miesiaca bo kiedys tak mialam i czekalam na miesiaczke w lutym nie dostalam, dzis jest 14 i mam jakies brazowe plamienie nie wiem czy to okres i sie potem poglebi na czerwoni czy cos mi jest? dzis rano bardzo mmnie bolal brzuch jak na okres i teraz mnie pobolewa, robiłam w lutym test wyszedl negatywny, i ostatnio na poczatku marca robilam 2 tez negatywne.. czasami pobolewal mnie jajnik prawy a wczoraj mialam chwilowy skurcz po lewej stronie ze nie moglam sie ruszyc.. co mi może byc? czy to okres? w ciazy na pewno nie moge byc robilam to ostatnio w grudniu jakos pod koniec..

Gość gość
idź do ginekologa bo online nikt cię nie zdiagnozuje! Może to zaburzenia hormonalne.

Gość ciupciaczek1234
jestem omówiona na 31 dopiero.. i sie stresuje bo juz sie cieszylam ze mam okres a teraz sama nie wiem co mi jest.. dlatego szukam pomocy na necie

Gość gość
spokojnie, ludzki organizm to nie maszyna, jeśli masz jakieś ginekologiczne problemy to okres nie przyjdzie, bo organizm może zwalczać jakąś chorobę. swoją drogą stres przez brak okresu dodatkowo go odwleka :)

Gość ciupciaczek1234
stresuje sie tym ze wiem ze nie moge byc w ciazy i ze na pewno nie jestem to wkrecam sobie ze a jesli jednak tak.. i stresuje mnie to bardzo.. poniewaz boje sie zajscia w ciaze jestem jeszcze mloda i koncze szkole.. moze to wszystko przez ten strach za kazdym razem?

Gość gość
też kiedyś miałam podobne schizy, każdy kolejny dzień bez okresu to był koszmar, ale spokojnie! po pierwsze - przestań szukać odpowiedzi w internecie, dowiesz się tylko że jesteś w ciąży lub że masz raka blabla... wsłuchaj się w swój organizm i się sama nie nakręcaj :)

Gość ciupciaczek1234
a co sadzicie o tym plamieniu na brazowo?

Gość gość
Jeśli… - nie planowałaś ciąży, a stało się… - chciałbyś/abyś udzielić wsparcia komuś, kto źle znosi ciążę … i przeżywasz w związku z tym trudności, którymi nie masz się z kim podzielić... Zadzwoń lub napisz do nas. Telefon - Chat – Email ZAUFANIA tel.: 586 915 915 email: k o n t a k t @ n e t p o r a d n i a .p l chat: w w w.n e t p o r a d ni a .p l Jesteśmy codziennie od 18.00 do 23.00