Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja na pewno jestem singielką czy....

Polecane posty

Gość gość

Otóż.... jestem singielką mam 29 lat.... i właśnie nie jestem tego pewna, bo ogólnie nie chcę się wiązać. Do tej pory generalnie tak sobie żyłam... od jakiegoś czasu spotykałam się  z kimś np na kawe, ale mówie to będzie tylko kawa po jakimś czasie np konczyło się na seksie na na 2-3 randce, ale ja to przerywałam bo nie chciałam żeby był związek, spotykałąm się z kimś innym też mówiąć sobie tylko kawa i znów kończyło sie na seksie na 2-3 randce i znów przerywałam i znów kto inny i tak sama. Ostatnio spotykam się od 4-mcy z mężczyzną, przez przypadek wygadał mi się 1miesiac temu ze ma żonę... mi to nie przeszkadza... bo jestem singielką, tylko nie wiem jak to traktować czy jestem już w związku czy jestem singielką. Jednocześnie od 3 tygodni spotykam się z innym facetem w moim wieku i nie wiem co mu mówić, z tym chciała bym związku, ale nie wiem czy z tym żonatym to jest związek czy tylko seks przyjaźń. Pogubiłam się

Gość gość
on ma zone to jedynie mozesz byc jego kochanka a nie dziewczyna... zerwij z żonatym kontakt i badz z tym co ci sie podoba. a tak wgl to chyba czas ustabilizowac sobie zycie masz prawie 30 lat ale rob jak uwazasz :)

Gość gość
:O 29 lat a jak 12latka

Gość gość
powinnaś zadać sobie pytanie, czy jesteś głupia. Na pewno jesteś.

Gość gość
hahaha

Gość gość
Nie wierzę że to prawda :P

Gość gość
Prosze o jakies sensowne odpowiedzi najlepiej dziewczyn ktore byly w takich sytuacjach

Gość gość
Nie wiem czy jestes singielka ale na pewno jestes dziw>>a

Gość gość
mam tak jak Ty ale nikomu sie tym nie chwale jestem singielka i amen a te przygody to moja sprawa

Gość gość
:O

Gość gość
Ruchaj się z trzecim a potem z czwartym w międzyczasie obciągaj na szybko innym i będzie dobrze.